Aizvadītās nedēļas spožākā zvaigzne NHL – Denijs Hītlijs
Hokejs
2009. gada 13. oktobris, 14:15

Aizvadītās nedēļas spožākā zvaigzne NHL – Denijs Hītlijs

Jauns.lv

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) otrās nedēļas spožāko zvaigzni pirmdien tika nosaukts Sanhosē „Sharks” kluba kanādiešu uzbrucējs Denijs Hītlijs.

Kreisās malas uzbrucējs aizvadītās nedēļas trijās spēlēs guva piecus vārtus un izpildīja trīs rezultatīvas piespēles, kas bija labākais rādītājs līgā. Viņa sniegums palīdzēja „Sharks” komandai izcīnīt divas uzvaras, turklāt abos mačos tieši viņš guva uzvaras vārtus.

Starpsezonā no Otavas „Senators” aizmainītais hokejists šobrīd ar NHL pirmās nedēļas spožāko zvaigzni Aleksandru Ovečkinu dala līgas rezultatīvākā spēlētāja godu. Abi mačos ir guvuši piecus vārtus un izpildījuši piecas rezultatīvas piespēles.

Par aizvadītās nedēļas otro spožāko zvaigzni kļuva Losandželosas „Kings” vārtsargs Džonatans Kviks, kurš trijās spēlēs atvairīja 80 no 88 metieniem, palīdzot komandai izcīnīt trīs uzvaras un izvirzot to divīzijas līderpozīcijā. Vidēji mačā Kviks savos vārtos ielaida 2,67 ripas un atvairīja 90,9 procentus pretinieku metienu.

Savukārt par aizvadītās nedēļas trešo spilgtāko zvaigzni atzina Vankūveras „Canucks” zviedru centra uzbrucēju Henriku Sedīnu, kurš trijās spēlēs guva trīs vārtus un izpildīja četras rezultatīvas piespēles. Savukārt šosezon kopumā viņš ir guvis trīs vārtus un izpildījis piecas rezultatīvas piespēles.

LETA/Foto: AFP