Futbols
2009. gada 27. novembris, 18:28

Latvijas U-21 izlases futbolists Kazura atrādīsies Ungārijas augstākās līgas klubam

Jauns.lv

Latvijas U-21 futbola izlases aizsargs Jevgēņijs Kazura uz pārbaudes laiku pievienojies vienam no Ungārijas augstākās līgas vājākajiem klubiem "Nyiregyhaza", vēsta vietējie mediji.

Latvijas futbolists ceturtdien ieradies komandā un, iespējams, jau sestdien dosies laukumā kausa izcīņas spēlē ar "Vasas" komandu. Kazura sezonu uzsāka "Olimps"/RFS vienībā. Sezonas vidū viņš vēlējās pāriet uz Mariampoles "Sūduva" vienību, tomēr Lietuvas klubs no viņa pakalpojumiem atteicās, un kopš tā laika viņš bija bez komandas.

"Nyiregyhaza" komanda šosezon Ungārijas čempionātā aizvadītajās 15 spēlēs guvusi desmit punktus un kopvērtējumā pašlaik atrodas pēdējā, 16.pozīcijā. Tāpat komandai pievienojies arī igaunis Martins Hurts un serbs Predrags Bosņaks.

Pašlaik Ungārijas čempionātā spēlē arī divi citi Latvijas U-21 izlases futbolisti - Artjoms Rudņevs pārstāv "Zalaegerszeg" komandu, bet Vadims Žuļevs - "Lombard Papa" vienību. Pagājušajā nedēļā tieši pret "Nyiregyhaza" vienību Rudņevs vienā mačā guva trīs vārtus.

LETA