Skrastiņš, Ivanāns uzvar, Bārtulis zaudē
Hokejs

Skrastiņš, Ivanāns uzvar, Bārtulis zaudē

Jauns.lv

Kārļa Skrastiņa Dalasas "Stars" un Raita Ivanāna Losandželosas "Kings" guva uzvaras, bet Oskara Bārtuļa Filadelfijas "Flyers" piedzīvoja NHL spēlēs.

Skrastiņš, Ivanāns uzvar, Bārtulis zaudē...
Kārlis Skrastiņš, kā jau ierasts, bija viens no labākajiem „Stars” aizsargiem arī šajā mačā.
Kārlis Skrastiņš, kā jau ierasts, bija viens no labākajiem „Stars” aizsargiem arī šajā mačā.

Dalasas klubs ar 3:1 savā laukumā pieveica Anaheimas "Ducks", visus trīs vārtus gūstot pēdējā trešdaļā. Pie uzvaras tika arī "Kings", kas ar 6:3 pārspēja Otavas "Senators". Savukārt "Flyers" ar 0:3 piekāpās Vankūveras "Canucks". Latviešu hokejista pārstāvētajam klubam šis bija jau sestais zaudējums septiņās spēlēs, turklāt jau otrajā spēlē pēc kārtas Filadelfijas hokejisti neguva nevienus vārtus.

Skrastiņš laukumā pavadīja 19 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā izdarīja trīs spēka paņēmienus, bloķēja divus pretinieku metienus un izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs -1. Uzvarētājiem precīzi bija Džefs Nīls, Stīvs Otts un Brendens Morovs, kurš ripu raidīja tukšos vārtos, savukārt viesiem vienīgos vārtus guva Saku Koivu.

Spēles interesantākie momenti – video:

Ivanāns spēlēja piecas minūtes un 19 sekundes, šajā laikā izdarot divus spēka paņēmienus un vienu metienu pa vārtiem, kā arī nopelnīja divas soda minūtes, bet latvieša lietderības koeficients bija neitrāls. Uzvarētājiem divus vārtus guva Džastins Viljamss, bet pa reizei precīzi bija Rendijs Džounss, Veins Simonds, Breds Ričardsons un Drū Doutijs, savukārt viesiem divus vārtus guva Maiks Fišers, bet vienus Džonatans Čīčū.

Spēles interesantākie momenti – video:

Bārtulis laukumā pavadīja 13 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā bloķēja trīs pretinieku metienus, izdarīja vienu metienu pa vārtiem un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Viesiem vārtus guva Villijs Mičels, Aleksandrs Barrovs un Kristians Erhofs.