Bārtulim uzvara, Ivanānam un Skrastiņam zaudējumi
Kārlis Skrastiņš aizvadīja salīdzinoši neveiksmīgu spēli aizsardzībā, jo nopelnīja lietderības koeficientu - (-2).
Hokejs

Bārtulim uzvara, Ivanānam un Skrastiņam zaudējumi

Jauns.lv

Uzvaru NHL spēlē izcīnīja Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas "Flyers", bet Kārļa Skrastiņa Dalasas "Stars" un Raita Ivanāna Losandželosas "Kings" izbraukumā zaudēja.

Bārtulim uzvara, Ivanānam un Skrastiņam zaudējumi...

"Flyers" ar 4:3 viesos pēcspēles metienos pārspēja Karolīnas "Hurricanes". Bārtulis spēlēja 14 minūtes un 38 sekundes, nopelnīja divas soda minūtes un viņa lietderības koeficients bija neitrāls. Uzvarētājiem vārtus guva Maiks Ričards, kurš realizēja arī uzvaru nesošo "bullīti", Džefs Kārters un Danijs Briērs, savukārt mājiniekiem divi precīzi metieni padevās Jussi Jokinenam, bet vienus vārtus guva Brendons Saters.

Spēles interesantākie momenti - video:

Dalasas "Stars" ar 1:4 piekāpās Kolorādo "Avalanche". Skrastiņš uz ledus pavadīja 18 minūtes un 19 sekundes un saņēma negatīvu lietderības vērtējumu -2. Viesiem vienīgos vārtus guva Stīvs Ots, savukārt uzvarētājiem divus vārtus guva Stīvs Ričards, bet pa vieniem Milans Hejduks un Kriss Durno.

Spēles interesantākie momenti - video:

Savukārt Losandželosas "Kings" ar 2:3 zaudēja Fīniksas "Coyotes". Ivanāns spēlēja četras minūtes un septiņas sekundes, soda minūtes nesapelnīja, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs -1.Viesiem vārtus guva Dastins Brauns un Mihals Handzuss, savukārt uzvarētājiem precīzi metieni padevās Adrianam Okoinam, Martinam Hanzalam un Keitam Jandlem.

Spēles interesantākie momenti - video:

kasjauns.lv/Foto: AFP