Bārtulim +1, „Flyers” vēlreiz apspēlē Brodēru un Kovalčuku
Hokejs
2010. gada 11. februāris, 09:53

Bārtulim +1, „Flyers” vēlreiz apspēlē Brodēru un Kovalčuku

Jauns.lv

Latvijas olimpiskās izlases aizsarga Oskara Bārtuļa Filadelfijas "Flyers" ar 3:2 pagarinājumā viesos uzvarēja Ņūdžersijas "Devils" NHL spēlē.

­

Bārtulis spēlēja 15 minūtes un 39 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmienu un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Pēc nospēlētām astoņām minūtēm Filadelfijas klubs nonāca zaudētājos ar 0:2, taču spēja no nelabvēlīgās situācijas izkļūt sveikā. Rezultāta starpību vēl pirmajā trešdaļā samazināja Ārons Ašams, bet Džefs Kārters otrajā periodā rezultātu izlīdzināja. Uzvaras vārtus pagarinājuma 4. minūtē ar plaukstas metienu no uzbrukuma zonas vidus guva Saimons Ganjē. Mājiniekiem ar precīziem metieniem izcēlās Treviss Zeidžeks un Robs Nīdermaijers. Neveiksmīgu maču aizvadīja abas „Velnu” lielākās zvaigznes – krievu uzbrucējs Iļja Kovaļčuks, kurš netika pie rezultativitātes punktiem, neskatoties uz 5 metieniem pa vārtiem (iepriekšējā spēlē deviņi metieni un arī bez rezultativitātes punktiem) un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu (-2), bet viens no visu laiku labākajiem NHL vārtsargiem Martins Brodērs spēja atvairīt vien 12 no 15 sāncenšu metieniem, kas viņa atvairīto metienu procentu veido niecīgo 80% apmērā.

Spēles interesantākie momenti – video:

"Flyers" hokejisti pieveica "Devils" ceturto reizi pēdējās piecās savstarpējās spēlēs.

NHL spēles turpināsies līdz svētdienai, kad līgas kalendārā iestāsies pārtraukums Vankūveras olimpiskā turnīra dēļ.

kasjauns.lv/Foto: AFP

­

­

­