Skrastiņam zaudējums, Ivanāns un Bārtulis atkal nespēlē
Kārlis Skrastiņš šoreiz uz ledus pavadīja nedaudz mazāku laiku nekā ierasts.
Hokejs

Skrastiņam zaudējums, Ivanāns un Bārtulis atkal nespēlē

Jauns.lv

Zaudējumus NHL regulārā čempionāta spēlēs piedzīvoja visu trīs līgā pārstāvēto latviešu hokejistu klubi.

Skrastiņam zaudējums, Ivanāns un Bārtulis atkal ne...

Dalasas "Stars" ar Kārli Skrastiņu sastāvā, ar 3:5 (1:1, 2:3, 0:1) piekāpās Čikāgas "Blackhawks". Latvietis šoreiz spēlēja tikai 13 minūtes un 15 sekundes, kuru laikā bloķēja divus pretinieku metienus, izdarīja vienu spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Šajā spēlē uzvarētājiem divus vārtus guva Pols Ščastnijs, bet pa reizei precīzi bija Milans Hejduks, Dārsijs Takers un Kriss Stjuarts, savukārt mājiniekiem divas reizes precīzi meta un Brendons Sigalsm, bet viens precīzs raidījums padevās Džeimijam Bennam.

Spēles interesantākie momenti – video:

Savukārt pārējās divās spēlēs ne Oskars Bārtulis, ne Raitis Ivanāns laukumā atkal netika.

Bārtulis izlaida jau astoto maču pēc kārtas, bet viņa Filadelfijas "Flyers" vienība ar 1:3 (1:0, 0:2, 0:1) piekāpās Ņujorkas "Rangers". Šajā spēlē uzvarētājiem divus vārtus guva Šons Eiverijs, bet vienu reizi precīzs bija Mihals Rozšvals, savukārt mača rezultātu viesiem atklāja Danijs Briērs

Spēles interesantākie momenti – video:

Bārtulis pēc pārtraukuma, kas bija saistīts ar Vankūveras olimpiskajām spēlēm, sākotnēji laukumā nevarēja doties cirkšņa traumas dēļ, bet tagad latvietis ir izveseļojies, tomēr "Flyers" treneri viņa vietā laukumā laiž citu aizsargu Raienu Parentu, kurš arī nesen atguvies no traumas.

 Savukārt Ivanāns izlaida sesto maču pēdējo septiņu spēļu laikā, bet viņa Losandželosas "Kings" ar 2:3 (1:1, 0:0, 1:2) atzina Nešvilas "Predators" vienības pārākumu. Uzvarētājiem vārtus guva Stīvs Salivans, Kolins Vilsons un Patriks Hornkvists, savukārt mājiniekiem precīzi raidījumi padevās slovēnim Anžem Kopitaram (32. vārti šosezon) un Dastinam Braunam.

Spēles interesantākie momenti – video:

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Flyers" komanda ar 76 punktiem 68 spēlēs saglabāja sesto vietu. Savukārt Rietumu konferencē "Kings" komanda ar 85 punktiem 68 spēlēs ieņem piekto vietu, un jau praktiski garantējusi dalību Stenlija kausa izcīņā, bet "Stars" ar 71 punktu atrodas 12. vietā un arvien vairāk attālinās no iespējas spēlēt izslēgšanas mačos.

kasjauns.lv/Foto: AFP