2010. gada 8. aprīlis, 22:36

"Salavat Julajev" uzvar un saasina cīņu sērijā

Jauns.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa Austrumu konferences finālsērijā ceturtdien, sekmīgi aizvadot mača izskaņu, otro uzvaru izcīnīja Ufas "Salavat Julajev" komanda, kas savā laukumā ar rezultātu 2:1 (0:1, 0:0, 2:0) pārspēja pagājušās sezonas čempionvienību Kazaņas "Ak Bars".

Šajā mačā rezultātu spēles desmitajā minūtē atklāja "Ak Bars" hokejists Niko Kapanens, bet izlīdzinājumu mājiniekiem izdevās panākt tikai 51.minūtē, kad pēc Aleksandra Radulova iespēles vārtu priekšā ripu tīklā raidīja Igors Grigorenko. Pamatlaika beigās "Salavat Julajev" komanda turpināja aktīvi uzbrukt un viņu sekmes attaisnojās - 76 sekundes pirms beigām Radulovs ar atkārtotu uzbrukumu arī pats raidīja ripu vārtos, izraujot uzvaru ar rezultātu 2:1.

Tomēr sērijā līdz četrām uzvarām "Ak Bars" joprojām atrodas vadībā ar 3-2. Jau ziņots, ka pēc trijām spēlēm "Ak Bars" bija vadībā ar 3-0. Abu komandu sestā spēle notiks sestdien Kazaņā.

Kā ziņots, Rietumu konferences finālā tiekas Balašihas MVD komanda, kuru vada Latvijas izlases treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, kā arī Jaroslavļas "Lokomotiv" vienība. Šajā sērijā pēc pieciem mačiem ar rezultātu 3-2 vadībā atrodas "Lokomotiv". Sestā spēle risināsies piektdien Jaroslavļā.

LETA