Oļegs Znaroks: Jāuzlabo spēles disciplīna
Neskatoties uz uzvaru, Oļegs Znaroks ar savu padoto sniegumu ne tuvu nav apmierināts.
Hokejs

Oļegs Znaroks: Jāuzlabo spēles disciplīna

Jauns.lv

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc trešdien izcīnītās uzvaras pārbaudes spēlē pret Franciju, atzina, ka turpmāk izlasei jācenšas spēlēt disciplinētāk.

Oļegs Znaroks: Jāuzlabo spēles disciplīna...

Spēle pret Franciju bijusi grūta, jo puišiem pēc smagiem treniņiem bijis grūti ieskrieties, intervijā televīzijas kanālam LTV7 sacīja Znaroks. "Zināju, ka būs grūti, jo puiši ir pēc lielām slodzēm, bet vēl pirms tam bija pārtraukums, tāpēc spēles sākums bija smags," atzina Znaroks.

Tomēr kopumā spēlē bijušas lietas, kas galveno treneri iepriecinājušas, gan arī atziņas, pie kā būs jāpiestrādā un treniņos jāpievērš lielāka uzmanība. "Jāuzlabo spēles disciplīna," norādīja Znaroks, taču uzsvēra, ka Latvijas izlase pienācīgi sagatavosies pasaules čempionātam, kas sāksies 7. maijā.

Savukārt pēcspēles preses konferencē Znaroks sacīja, ka komanda pelnīti uzvarējusi, un tas viņam kā trenerim ir svarīgi. Znaroks īpaši gribējis paskatīties tos spēlētājus, kuri šosezon nespēlēja Rīgas "Dinamo".

Izlase šobrīd gan ir tālu no vēlamā sastāva, jo traumu dēļ nevar palīdzēt Krišjānis Rēdlihs un Ģirts Ankipāns, komandai vēl nav pievienojies Kaspars Daugaviņš, tiek gaidīts arī Arvīds Reķis un Juris Štāls. Savukārt aizsargi Oskars Bārtulis un Artūrs Kulda ir aizņemti savos klubos Ziemeļamerikā.

Ceturtdienas spēlē nepiedalīsies Herberta Vasiļjeva maiņa, kura trešdien guva trīs vārtus. Viņu vietā laukumā tiks jaunie spēlētāji, taču treneris nekonkretizēja, kuri tie būs.

Jau ziņots, ka trešdien Latvijas izlase uzvarēja ar 4:1, divas ripas gūstot Mārtiņam Cipulim, bet pa reizei precīzi metot Mārtiņam Karsumam un Herbertam Vasiļjevam. Ceturtdien abas izlases tiksies atkārtoti, spēlei sākoties plkst. 19.30.