Bārtulis soļa attālumā no braukšanas uz pasaules čempionātu
Ja vien Oskara Bārtuļa cirkšņa savainojums nav pārāk nopietns, talantīgais aizsargs noteikti dosies palīgā Latvijas izlasei uz pasaules čempionātu Vācijā.

Bārtulis soļa attālumā no braukšanas uz pasaules čempionātu

Jauns.lv

Zaudējumu arī NHL Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla trešajā spēlē piedzīvoja latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas "Flyers", kas savā laukumā ar 1:4 (1:2, 0:0, 0:2) piekāpās Bostonas "Bruins".

Bārtulis soļa attālumā no braukšanas uz pasaules č...

Tomēr Bārtulis sesto maču pēc kārtas laukumā nedevās. Latvijas aizsargam esot cirkšņa savainojums, par kura nopietnību gan informācijas neesot.

Šajā mačā "Flyers" labā vienīgos vārtus guva Ārons Ešems, savukārt "Bruins" rindās ar precīziem metieniem izcēlās Bleiks Vīlers, Patriss Beržerons, Marks Reki un Miroslavs Šatans.

Lai gan "Flyers" komanda jau mača trešajā minūtē pirmā izvirzījās vadībā, turpinājumā vārtus guva tikai "Bruins" hokejisti, izcīnot panākumu. Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām "Bruins" izvirzījās vadībā jau ar rezultātu 3-0. Nākamā spēle notiks piektdien Filadelfijā.

Spēles interesantākie momenti - video:

Bārtulis varētu pievienoties Latvijas izlasei pasaules čempionāta, kas piektdien sāksies Vācijā, otrajā posmā, kad valstsvienības sastāvā varēs pieteikt divus jaunus spēlētājus.

Tikmēr Rietumu konferences pusfināla sērijā otro uzvaru izcīnīja Čikāgas "Blackhawks", kas izbraukumā ar 5:2 (2:0, 1:2, 2:0) pieveica Vankūveras "Canucks" vienību.

Spēles interesantākie momenti - video:

Uzvarētājiem trīs vārtus guva Dastins Bifuljēns, bet pa vieniem vārtiem guva Kriss Verstīgs un Marians Hosa. Savukārt "Canucks" labā precīzus metienus izpildīja Aleksandrs Barouss un dāņu uzbrucējs Janniks Hansens. Šajā sērijā vadību ar rezultātu 2-1 pārņēma "Blackhawks" komanda. Nākamais mačs notiks piektdien Vankūverā.

LETA/Foto: AFP