Citi sporta veidi
2010. gada 10. oktobrī, 18:22

Zināmas visas WTA sezonas noslēguma turnīra dalībnieces

Jauns.lv

Serbijas tenisiste Jeļena Jankoviča un Jeļena Dementjeva no Krievijas sestdien kā pēdējās kvalificējās sezonas noslēguma turnīram - WTA "Tour Championships" -, kas 26.oktobrī sāksies Dohā.

Zināmas visas WTA sezonas noslēguma turnīra dalībn...

Dementjeva sezonas noslēguma turnīrā spēlēs jau desmito reizi karjerā, bet Jankoviča tajā cīnīsies ceturto reizi pēc kārtas.

WTA "Tour Championships" turnīrā Dohā piedalīsies astoņas gada labākās tenisistes. Bez šīm divām tenisistēm turnīrā startēs arī dāniete Karolīna Vozņacki, krieviete Vera Zvonarjova, amerikāniete Serēna Viljamsa, beļģiete Kima Klijstersa, austrāliete Samanta Stosura un Frančeska Skjavone no Itālijas.

No WTA ranga pirmajās astoņās vietās esošajām tenisistēm turnīrā nestartēs vienīgi amerikāniete Venusa Viljamsa, kura traumas dēļ jau paziņojusi par priekšlaicīgu sezonas beigšanu.

Kā ziņots, pagājušajā gadā WTA "Tour Championships" turnīrā triumfēja Serēna Viljamsa, kas finālmačā ar 6-2, 7-6 (7:4) pieveica savu māsu, 2008.gada turnīra uzvarētāju Venusu.

Tāpat zināmas arī sezonas noslēguma turnīra dubultspēļu sacensību dalībnieces - Hisela Dulko (Argentīna)/Flavija Peneta (Itālija), Kveta Peške (Čehija)/Katarina Srebotņika (Slovēnija), Liza Reimonda (ASV)/Renē Stabsa (Austrālija), kā arī Vanja Kinga (ASV)/Jaroslava Švedova (Kazahstāna).

LETA