2010. gada 6. novembris, 21:05

"Rīga" hokejists Indrašis gatavs pēc katriem gūtajiem vārtiem izdomāt jaunu priecāšanās veidu

Jauns.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" jauniešu komanda "Rīga" uzbrucējs Miks Indrašis gatavs pēc katriem gūtajiem vārtiem izdomāt jaunu, interesantu veidu kā par tiem priecāties.

Ceturtdien notikušajā mačā ar spēcīgo Baltkrievijas vienību Minskas "Minskije zubri", kurā "Rīga" uzvarēja ar 8:1 (2:1, 2:0, 4:0), pēdējā minūtē Indrašis guva savas komandas astotos vārtus un tos atzīmēja, nokrītot uz dibena un airējot ar hokeja nūju kā ar airiem.

"Ko darīšu pēc nākamajiem vārtiem, ir pārsteigums, bet arī apsolu izdomāt ko interesantu," Indrašis pēc mača izteicās sarunā ar ziņu aģentūru LETA. "Ja gūšu "hat-trick, tad izdomāšu ko īpašu skatītājiem," Indrašis aicināja līdzjutējus nākt uz komandas spēlēm.

"Kopumā "Minskije zubri" komanda ne ar ko īpašu neatšķīrās no citām MHL komandām. Visas komandas šajā līgā ir samērā vienādas, un uzvar tas, kam lielāka vēlme un gribēšana," atzina Indrašis. "Šajā mačā mēs bijām labāki, un to jūs varat redzēt, apskatoties uz spēles tablo."

Šī "Rīga" komandai bija jau sestā uzvara pēc kārtas, tomēr Indrašis uzsvēra, ka komanda neapstāsies. "Septītā uzvara pēc kārtas - tas ir labi, bet centīsimies uzvarēt pēc iespējas vairāk. Precīzu skaitu nevarēšu nosaukt, taču katrā ziņā mēģināsim sasniegt desmit uzvaras, un arī pie tā mēs, protams, neapstāsimies," teica hokejists.

"Sezonas sākums man nebija padevies, bet šobrīd esmu atradis savu spēli un tā arī mēģināšu turpināt," Indrašis izteicās par savu sniegumu. "Lielu paldies jāsaka arī maiņas partneriem Vitālijam Karamnovam un Edgaram Lipsbergam, ar ko esam iespēlējušies un laukumā viens otru ļoti labi jūtam. Treneris arī vairs maiņas nejauc, un tādēļ varbūt ir nedaudz vieglāk spēlēt, jo jau zini, ko tavs maiņas biedrs darīs."

Šosezon aizvadītajās 20 spēlēs Indrašis guvis sešus vārtus un izpildījis astoņas rezultatīvas piespēles. Viņš pašlaik ir "Rīga" komandas piektais rezultatīvākais hokejists.

Piektdien "Rīga" atkāroti pieveica "Minskije zubri" šoreiz ar rezultātu 2:0

Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijā "Rīga" ar 48 punktiem 21 spēlē ieņem pirmo vietu, bet "Minskije zubri" ar 39 punktiem 23 mačos atrodas ceturtajā vietā šajā pašā divīzijā. Otrajā pozīcijā ar 47 punktiem 26 cīņās ir Jaroslavļas "Loko" vienība.

Pēc šīm divām spēlēm ar "Minskije zubri" komandu čempionātā būs nedēļu ilgs pārtraukums, bet pēc tam "Rīga" hokejisti dosies astoņas spēles garā un divas nedēļas ilgā izbraukuma sērijā.

HK "Rīga" pret "Minskije Zubri" pirmā spēle (Indrašis gūst komandas astotos vārtus) - video:

LETA