Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Rīgas „Dinamo” sastāvu papildinās ar jauniem hokejistiem

Rīgas „Dinamo” sastāvu papildinās ar jauniem hokejistiem

Jauns.lv

Rīgas "Dinamo" akcionāru kopsapulcē vienības ģenerālmenedžerim Normundam Sējējam kopā ar galveno treneri Jūliusu Šupleru dots uzdevums sagatavot un iesniegt akcionāriem priekšlikumus par komandas snieguma uzlabošanu un sastāva pastiprināšanu ar jauniem spēlētājiem.

Rīgas „Dinamo” sastāvu papildinās ar jauniem hokej...
Rīgas „Dinamo” ģenerālmenedžerim Normundam Sējējam nāksies cītīgi meklēt papildinājumus komandai.
Rīgas „Dinamo” ģenerālmenedžerim Normundam Sējējam nāksies cītīgi meklēt papildinājumus komandai.

Kā kasjauns.lv informēja Rīgas "Dinamo" preses sekretārs Jānis Stepītis, akcionāru pilnsapulcē tika uzklausīts Sējēja ziņojums par komandas un katra atsevišķa spēlētāja sniegumu šīs sezonas pirmajā daļā.

Uzklausot ziņojumu, tika izdarīts secinājums, ka ne visi Rīgas "Dinamo" komandas hokejisti ir attaisnojuši uz viņiem liktās cerības.

Pozitīvi tika novērtēts "Dinamo" sniegums šīs sezonas sākumā, bet kā neapmierinošs tika novērtēts komandas sniegums pēdējās spēlēs, kurās tika piedzīvoti vairāki nepatīkami zaudējumi. Savukārt Rīgas "Dinamo" jauniešu komandas "Rīga" startu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) turnīra AS "Dinamo Rīga" akcionāri novērtēja kā teicamu.

Kā ziņots, KHL Rietumu konferences kopvērtējumā patlaban Rīgas "Dinamo" ar 34 punktiem 23 spēlēs ieņem septīto vietu, par punktu atpaliekot no sestajā vietā esošās Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienības. Savukārt MHL Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā "Rīga" ar 48 punktiem 21 spēlē patlaban atrodas pirmajā vietā, bet punkts mazāk ir Jaroslavļas "Loko", kas gan aizvadījusi 26 mačus.

Jau vēstīts, ka KHL čempionātā sācies desmit dienas ilgs pārtraukums un sacensības atsāksies tikai 17. novembrī. Savukārt MHL turnīrā cīņas pēc novembra pārtraukuma atsāksies 15. novembrī.

kasjauns.lv/LETA/ Foto: LETA