Skrastiņam un „Stars” uzvara, „Flyers” bez Bārtuļa uguņo
Iespējams, pēc tik neveiksmīgas Filadelfijas "Flyers" spēles aizsardzībā komandas treneri vēlēsies kaut ko pamainīt aizsargu līnijā un dos iespēju Oskaram Bārtulim.
Hokejs
2010. gada 19. novembris, 10:55

Skrastiņam un „Stars” uzvara, „Flyers” bez Bārtuļa uguņo

Jauns.lv

Sen nebijušu rezultativitāti Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) ceturtdien uzrādīja Filadelfijas ''Flyers'' un Tampabejas ''Lightning'' komandas, kas par abām pirmajā trešdaļā guva deviņus, bet divās pirmajās trešdaļās - 14 vārtus.

Spēlējot bez Oskara Bārtuļa, ''Flyers'' piedzīvoja zaudējumu ar 7:8. Deviņi vārti vienā periodā ir atkārtots rekords ''Flyers'' spēlēs, bet pēdējo reizi vienā trešdaļā NHL spēlē tas tika atzīmēts pirms nepilniem 19 gadiem, savukārt 14 vārti divos periodos - pirms gandrīz 25 gadiem.

Bārtulis jau astotajā mačā pēc kārtas neiekļuva starp sešiem "Flyers" vienības aizsargiem un laukumā nedevās.

Šajā mačā "Flyers" vienībā rezultatīvākais ar diviem gūtajiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli bija Nikolajs Žerdevs, bet pa reizei precīzi bija Andreass Nodls, Džefs Kārters, Skots Hartnels, Danijs Brīrs un Andrejs Mezšarošs. Savukārt "Lightning" komandā ar trijiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās līgas oktobra labākais spēlētājs Stīvens Stemkoss, pa vieniem guva Adams Hals, Raiens Melouns, Brets Klārks, Stīvs Daunijs un Neits Tomsons, bet Martinam Sentlui piecas rezultatīvas piespēles.

Mača interesantākie momenti – video:

Tikmēr citā rezultatīvā mačā Kārlis Skrastiņš spēlēja 19 minūtes un 8 sekundes, bet viņa pārstāvētā Dalasas ''Stars'' ar 5:4 pagarinājumā uzvarēja Sanhosē ''Sharks''. Vēl divas minūtes un 35 sekundes pirms pamatlaika beigām ''Stars'' zaudēja ar 2:4. Skrastiņš vienreiz meta pa vārtiem un spēli beidza ar lietderības koeficientu mīnus viens.

Šajā spēlē Skrastiņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu sāncenšu metienu un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficentu -1.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Džeims Nīls, kuram arī viena rezultatīva piespēle un Maiks Ribeiro, bet vienu reizi precīzs bija Breds Ričards, kuram arī divas rezultatīvas piespēles, savukārt viesiem precīzi raidījumi padevās Patrikam Marlo, Džo Pavelskim, Loganam Koučuram un Skotam Nikolam.

Mača interesantākie momenti – video:

Kopvērtējumā "Stars" ar 20 punktiem 17 spēlēs joprojām ieņem 12.vietu Rietumu konferencē, savukārt "Flyers" ar 26 punktiem 20 spēlēs ir otrajā pozīcijā Austrumu konferencē.

kasjauns.lv/Foto: AFP