Skrastiņam +1, Bārtulis netiek sastāvā
Neskatoties uz pēdējos mačos daudz ielaistajiem vārtiem, Filadelfijas
Hokejs

Skrastiņam +1, Bārtulis netiek sastāvā

Jauns.lv

Latvijas hokejista Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Dalasas "Stars" sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā ar 3:4 pēcspēles metienos zaudēja Kolorādo "Avalanche",.

Skrastiņam +1, Bārtulis netiek sastāvā...

"Stars" pārtrauca divu uzvaru sēriju, ciešot neveiksmi savā laukumā. "Avalanche" uzvaru nodrošināja piektajā "bullīšu" sērijā, kad precīzs bija Kevins Porters. Pamatlaikā Kolorādo vienības labā divus vārtus guva čehs Milans Hejduks, bet vienu reizi precīzs bija Deivids Džounss, savukārt mājiniekiem ar precīziem metieniem izcēlās Adams Burišs, Brendans Morovs un Džeimss Nīls.

 Skrastiņš spēlēja 21 minūti un astoņas sekundes, nopelnīja divas soda minūtes, kuras "Avalanche" izmantoja atklājot spēles rezultātu. Latviešu aizsargam arī viens bloķēts metiens, divi spēka paņēmieni un viena atņemta ripa, kā arī pozitīvs lietderības koeficients +1.

 Mača interesantākie momenti – video:

Citā spēlē Filadelfijas "Flyers" bez aizsarga Oskara Bārtuļa sastāvā ar 5:4 arī pēcspēles metienos uzvarēja Vašingtonas "Capitals". Bārtulis jau devītajā mačā pēc kārtas neiekļuva starp sešiem "Flyers" vienības aizsargiem un laukumā nedevās. Kopumā Oskars Bārtulis šosezon ir piedalījies vien trijos NHL mačos, kuros ar rezultativitātes punktiem nav izcēlies.

Uzvarētājiem vārtus guva Klods Žiro, Maiks Ričards, kuram arī rezultatīva piespēle, Džefs Kārters, Andreass Nodls, bet izšķirošo „bullīti” iemeta Denijs Brīrs, bet mājiniekiem precīzi metieni padevās Magnusam Johansonam, Niklasam Bekstromam, Džeisonam Čimeram un Ērikam Fēram

 Mača interesantākie momenti – video:

Kopvērtējumā "Stars" ar 21 punktu 18 spēlēs joprojām ieņem 12.vietu Rietumu konferencē, savukārt "Flyers" ar 28 punktiem 21 spēlē ir otrajā pozīcijā Austrumu konferencē.

kasjauns.lv/Foto: AFP