„Flyers” pārtrauc „Penguins” 12 uzvaru sēriju un kļūst par NHL līderiem
Hokejs

„Flyers” pārtrauc „Penguins” 12 uzvaru sēriju un kļūst par NHL līderiem

Jauns.lv

Filadelfijas ''Flyers'' otrdien pārtrauca Pitsburgas ''Penguins'' 12 uzvarētu spēļu sēriju un izvirzījās pirmajā vietā visā Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kopvērtējumā.

„Flyers” pārtrauc „Penguins” 12 uzvaru sēriju un k...
Filadelfijas „Flyers” treneri Oskaram Bārtulim nedod iespēju sevi pierādīt jau pēdējās 20 spēles.
Filadelfijas „Flyers” treneri Oskaram Bārtulim nedod iespēju sevi pierādīt jau pēdējās 20 spēles.

Filadelfijas komanda uzvarēja ar 3:2. ''Flyers'' labā izšķirošos vārtus trešā perioda sākumā guva Skots Hartnels, bet pirms tam ar precīziem metieniem izcēlās Nikolajs Žerdevs un Klods Žiro, savukārt „Penguins” sastāvā ar diviem precīziem metieniem izcēlās  Jevgēņijs Malkins, NHL rezultatīvākais spēlētājam Sidnijam Krosbijam šoreiz divas rezultatīvas piespēles. Krosbijam šajā mačā izdevās atkārtot savu garāko rezultativitātes sēriju - 19 spēles pēc kārtas, ko pirmo reizi spēja 2007. gadā.

Oskars Bārtulis ''Flyers'' sastāvā nepiedalījās jau 20. spēlē pēc kārtas, nespējot iekļūt sešu spēlei piesakāmo aizsargu skaitā. Kopā Bārtulis šosezon ir aizvadījis vien trīs NHL mačus, kuros rezultativitātes punktus nav guvis, izdarījis divus metienus pa vārtiem, nopelnījis divas soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +1, vidēji laukumā pavadīto 13 minūšu un divu sekunžu laikā. Vienu reizi šosezon pēc abpusējas vienošanās latviešu aizsargs ir bijis nosūtīts arī uz „Flyers” fārmklubu Adirondakas „Phantoms”, kuras sastāvā nospēlējis četras spēles, atdodot vienu rezultatīvu piespēli, nopelnot divas soda minūtes, izdarot piecus metienus un sakrājot negatīvu lietderības koeficientu -4. Bārtulis fārmklubā drīkst pavadīt vien divas nedēļas sezonas laikā, ja vairāk, tad automātiski aizsargs kļūst par pieejamu ikvienai NHL komandai. Iespējams, ka jau tuvākajā laikā būs kādi interesanti jaunumi saistībā ar Latvijas izlases hokejistu, jo viņam ir nepieciešama spēļu prakse.