Skrastiņam četras soda minūtes un pieci bloķēti metieni
Hokejs

Skrastiņam četras soda minūtes un pieci bloķēti metieni

Jauns.lv

Četras soda minūtes NHL) spēlē ceturtdien nopelnīja latviešu aizsargs Kārlis Skrastiņš, bet viņa Dalasas "Stars" savā laukumā ar 3:4 (1:1, 1:2, 1:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Sanhosē "Sharks".

Skrastiņam četras soda minūtes un pieci bloķēti me...

­­

Latvijas hokeja izlases aizsargs Kārlis Skrastiņš aizvadīja vienu no saviem aktīvākajiem mačiem šajā sezonā.
Latvijas hokeja izlases aizsargs Kārlis Skrastiņš aizvadīja vienu no saviem aktīvākajiem mačiem šajā sezonā.

Latvijas aizsargs šajā spēlē laukumā pavadīja 18 minūtes un piecas sekundes, kuru laikā arī bloķēja piecus metienus un cīņu noslēdza ar negatīvu lietderības koeficentu -1. Abus divu minūšu noraidījumus Skrastiņš nopelnīja trešās trešdaļas pirmajā pusē, bet tos pretinieki nespēja pārvērst vārtu guvumos.

Mača pamatlaikā "Stars" komandā vārtus guva Brendens Morovs, Luī Ēriksons un Toms Vendels, bet "Sharks" rindās ar diviem precīziem metieniem izcēlās Devins Setoguči, bet vienus vārtus guva Torejs Mičels. Savukārt uzvaras vārtus pagarinājuma otrajā minūtē guva Logans Kutūrs.

­ Mača interesantākie momenti – video:

Citā spēlē uzvaru izcīnīja latviešu uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētā Kalgari "Flames" vienība, kas savā laukumā ar 5:2 (1:1, 3:0, 1:1) pieveica Toronto "Maple Leafs" komandu. Tomēr latviešu uzbrucējs vēl arvien laukumā nedevās.

"Flames" komandā pa vieniem vārtiem guva Mīkaels Beklunds, Alekss Tangejs, Oli Jokinens, kurš arī izpildīja divas rezultatīvas piespēles, Renē Burks un Niklass Hagmans. Savukārt zaudētājiem vārtus guva Nikolajs Kuļomins un Mihails Grabovskis. Izšķirošo izrāvienu "Flames" komanda veica otrās trešdaļas beigās, kad 57 sekunžu laikā guva trīs vārtus.

Mača interesantākie momenti – video:

Šī "Flames" hokejistiem bija otrā uzvara pēc kārtas, bet iepriekšējo reizi viņi divus panākumus divās spēlēs bija spējuši izcīnīt tikai pirms vairāk nekā pusotra mēneša.

NHL Rietumu konferences kopvērtējumā pēc šiem mačiem "Stars" komanda ar 39 punktiem 31 spēlē saglabāja otro vietu, bet "Flames" ar 31 punktu 32 spēlēs pakāpās uz 13.pozīciju, tomēr no iekļūšanas Stenlija kausa zonā to šķir tikai četri punkti.

Kā ziņots, visas Austrumu konferences un visas līgas līdervienība ar 47 punktiem 33 spēlēs pašlaik ir latvieša Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas "Flyers" vienība.

LETA/Foto: AFP

­­­