Ivanāna "Flames" pārtrūkst četru uzvaru sērija
Hokejs

Ivanāna "Flames" pārtrūkst četru uzvaru sērija

Jauns.lv

NHL regulārā čempionāta spēlē pirmdien Raita Ivanāna Kalgari "Flames" savā laukumā ar rezultātu 2:5 (1:3, 1:1, 0:1) piekāpās vienai no līgas vājākajām vienībām Ņujorkas "Islanders", kas gan pēdējā laikā spēlē ļoti sekmīgi.

Ivanāna "Flames" pārtrūkst četru uzvaru sērija...

Latvijas hokeja labākais "policists" Raitis Ivanāns joprojām nav atguvies no smadzeņu satricinājuma.
Latvijas hokeja labākais "policists" Raitis Ivanāns joprojām nav atguvies no smadzeņu satricinājuma.

Tomēr Ivanāns, kurš nav spēlējis kopš sezonas pirmā mača, kad pēc neveiksmīga kautiņa guva smadzeņu satricinājumu, joprojām laukumā nedevās.

Šajā cīņā uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Mets Molsons un Džons Tavaress, kurš arī izpildīja rezultatīvu piespēli, bet vienu precīzu metienu izpildīja Maikls Grebners. Savukārt "Flames" vienībā abus vārtus guva Deivids Moss.

Otrajā trešdaļā pie rezultāta 4:1 traumas dēļ spēli atstāja "Islanders" komandas vārtsargs Riks Dipjetro, kurš līdz tam bija atvairījis 13 metienus. Turpinājumā vārtos stājās viņa Kalgari dzimušais dublieris Neitans Losons, kurš līdz mača beigām pamanījās tikt galā ar 28 no 29 metieniem. Šī bija tikai otrā NHL spēle Losona karjerā, kurā viņš sargāja vārtus.

Abas komandas sezonu iesāka neveiksmīgi, bet pēdējās spēles aizvadījušas ļoti sekmīgi. "Islanders" vienība tagad no pēdējām deviņām cīņām septiņas uzvarējusi pamatlaikā.

Mača interesantākie momenti - video: