“Dinamo” lazarete papildinās, Laviņam lauzta roka

“Dinamo” lazarete papildinās, Laviņam lauzta roka

Jauns.lv

Rīgas “Dinamo” aizsargam Rodrigo Laviņam pirmdienas mačā pret Maskavas “Dinamo” tika salauzta roka, un ierindā viņš varētu atgriezties tikai pēc sešām nedēļām, ziņo kluba oficiālā mājaslapa.

“Dinamo” lazarete papildinās, Laviņam lauzta roka...
Viens no stabilākajiem Rīgas “Dinamo” aizsargiem Rodrigo Laviņš komandai nevarēs palīdzēt aptuveni sešas nedēļas.
Viens no stabilākajiem Rīgas “Dinamo” aizsargiem Rodrigo Laviņš komandai nevarēs palīdzēt aptuveni sešas nedēļas.

Rodrigo Laviņš rokas lūzumu guva Rīgas un Maskavas “Dinamo” spēles trešajā trešdaļā, kad pēc spēcīga pretinieku komandas spēlētāja metiena ripa trāpīja pa roku.

Šajā sezonā Rodrigo Laviņš KHL regulārajā čempionātā ir piedalījies 32 spēlēs, kurās ir guvis četrus vārtus (visvairāk no aizsargiem) un atdevis trīs rezultatīvas piespēles, nopelnījis 20 soda minūtes un lietderības koeficentu -1, laukumā vidēji spēlē pavadot 19:37.

Rīgas “Dinamo” šobrīd savainots ir vēl viens no komandas vadošajiem aizsargiem Oskars Cibuļskis, kurš ir salauzis atslēgas kaulu un laukumā varētu atgriezties pēc vienas līdz divām nedēļām. Traumēto skaitā ir arī zviedru vārtsargs Mikaēls Telkvists, kuram ir kājas savainojums, un viņa atgriešanās laukumā tiek gaidīta uz mēneša beigām.

Pirmdienas spēlē Rīgas “Dinamo” savā laukumā ar 4:2 pārspēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas “Dinamo”. Šajā spēlē Latvijas kluba sastāvā laukumā pēc savainojumu izārstēšanas atgriezās komandas kapteinis Sandis Ozoliņš un kanādiešu uzbrucējs Marks Hartigans, savu otro spēli KHL aizvadīja Juris Štāls, kurš tika izsaukts no fārmkluba “Liepājas metalurga”, kur aizvadīja ļoti sekmīgas spēles. Štāla vietā uz fārmklubu tika nosūtīts cits uzbrucējs Gints Meija.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pēc šā mača Rīgas “Dinamo” ar 57 punktiem 42 spēlēs saglabāja astoto vietu, par punktu atpaliekot no pozīciju augstāk esošā Maskavas “Spartak”. Savukārt devītajā vietā esošā Ņižņijnovgorodas “Torpedo” vienība no Latvijas kluba tagad atpaliek četrus punktus, taču tā aizvadījusi divas spēles mazāk.