Skrastiņam mazs spēles laiks, Bārtulis atkal nav pieteikts
Hokejs

Skrastiņam mazs spēles laiks, Bārtulis atkal nav pieteikts

Jauns.lv

Zaudējumus Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmajos mačos pēc Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma piedzīvoja Latvijas izlases aizsargu Kārļa Skrastiņa un Oskara Bārtuļa pārstāvētie klubi.

Skrastiņam mazs spēles laiks, Bārtulis atkal nav p...

Latvijas hokeja izlases aizsargs Oskars Bartulis nepiedalījās jau devītajā NHL spēlē pēc kārtas.
Latvijas hokeja izlases aizsargs Oskars Bartulis nepiedalījās jau devītajā NHL spēlē pēc kārtas.

Skrastiņš šajā mačā uz laukuma pavadīja 13 minūtes un 53 sekundes, neizceļoties ne ar rezultativitātes punktiem, ne soda minūtēm. Skrastiņa lietderības koeficients šajā mačā bija neitrāls.

Kamēr "Stars" vienības labā šajā mačā vienīgos vārtus guva Luī Ēriksons, "Canucks" rindās ar precīziem raidījumiem izcēlās Mikaēls Samuelsons, vācietis Kristians Ērhofs, Raiens Keslers un Aleksandrs Barouss.

Tikmēr Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas "Flyers" vienība izbraukumā ar 0:1 (0:3, 0:0, 0:1) atzina Tampabejas "Lightning" hokejistu pārākumu. Bārtulis devītajā spēlē pēc kārtas laukumā nedevās.

Uzvarētājiem šajā mačā ar diviem vārtiem izcēlās Tedijs Pursels, kamēr Dveins Rolosons "Lightning" komandas vārtos atvairīja visus 38 pretinieku metienus.

Savukārt pie uzvaras otrdien tika Raita Ivanāna pārstāvētā Kalgari "Flames" komanda, kas izbraukumā pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 (0:1, 0:0, 2:1, 0:0, 1:0) uzvarēja Nešvilas "Predators" vienību. Tomēr Ivanāns joprojām nespēlēja.

Uzvaru "Flames" komandai pēcspēles metienu sērijā nodrošināja Renē Burka precīzais raidījums.

NHL kopvērtējumā "Flyers" komanda ar 71 punktu 51 spēlē joprojām ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē, kamēr Rietumu konferencē "Stars" un "Flames" komandas ar attiecīgi 65 punktiem 51 spēlē un 56 punktiem 52 mačos atrodas trešajā un 12. pozīcijā. 

"Stars" - "Canucks" mača interesantākie momenti - video:

"Flyers" - "Lightning" mača interesantākie momenti - video:

"Flames" - "Predators" mača interesantākie momenti - video:

LETA/Foto: AFP