Skrastiņš uzvar čempionus, Kulda zaudējis vietu "Trashers" sastāvā. VIDEO
Hokejs

Skrastiņš uzvar čempionus, Kulda zaudējis vietu "Trashers" sastāvā. VIDEO

Jauns.lv

Uzvaru NHL regulārā čempionāta spēlē piektdien izcīnīja latviešu aizsarga Kārļa Skrastiņa Dalasas "Stars", kas savā laukumā ar 4:3 (0:3, 2:0, 1:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pieveica pagājušās sezonas Stenlija kausa ieguvējus Čikāgas "Blackhawks".

Skrastiņš uzvar čempionus, Kulda zaudējis vietu "T...

Latvijas hokeja izlases aizsargs Artūrs Kulda jau tuvākajā varētu atgriezties AHL.
Latvijas hokeja izlases aizsargs Artūrs Kulda jau tuvākajā varētu atgriezties AHL.

Uzvaru laukuma saimniekiem nodrošināja Maika Ribeiro precīzi realizētais "bullītis".

Citā spēlē Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Atlantas "Thrashers" komanda savā laukumā ar 3:2 (1:0, 0:1, 2:1) apspēlēja Ņujorkas "Rangers" vienību.

Kulda šajā mačā nepiedalījās.

Pēc traumas sadziedēšanas komandā atgriezies zviedru aizsargs Tubīass Enstroms, kas nozīmē, ka Kulda, visticamāk, drīzumā tiks nosūtīts uz vienības fārmklubu Amerikas hokeja līgā (AHL) Čikāgas "Wolves".

Kā ziņots, Kulda uz "Thrashers" komandu tika izsaukts 5. februārī, paspējot vienības rindās aizvadīt divas spēles, kurās latvietis izcēlās ar divām soda minūtēm un negatīvu lietderības koeficientu -2.

Uzvarētājiem šajā spēlē divus vārtus un vienu rezultatīvu piespēli izdarīja Evanders Keins, bet "Rangers" rindās ar divām piespēlēm izcēlās Marians Gaboriks.

Tikmēr Raita Ivanāna pārstāvētā Kalgari "Flames" vienība izbraukumā ar 4:5 (0:1, 2:2, 2:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās Anaheimas "Ducks" vienībai.

Ivanāns joprojām turpina atlabt pēc sezonas pirmajā mačā kautiņā gūtā smadzeņu satricinājuma.

Uzvarētājiem šajā spēlē Tēmu Selenne guva vienu vārtus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, bet "Flames" rindās ar vienu vārtu guvumu un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Džeroms Iginla, Oli Jokinens un Kriss Glenkross.

NHL kopvērtējumā pēc šiem mačiem "Stars" ar 68 punktiem 55 spēlēs ieņem trešo vietu Rietumu konferencē, bet "Flames" ar 64 punktiem 57 spēlēs atrodas astotajā pozīcijā šajā pašā konferencē.

Savukārt "Thrashers" ar 60 punktiem 57 mačos ieņem astoto pozīciju Austrumu konferencē.

"Stars" - "Blackhawks" mača interesantākie momenti - video:

"Trashers" - "Rangers" spēles interesantākie momenti - video:

"Flames" - "Ducks" mača interesantākie momenti -video:

LETA/Foto: AFP/LETA