Kārlim Skrastiņam ar slidu pamatīgi sagriež kāju
Hokejs

Kārlim Skrastiņam ar slidu pamatīgi sagriež kāju

Jauns.lv

Aizvadītās nakts NHL spēle starp Kārļa Skrastiņa pārstāvēto Dalasas „Stars” un Filadelfijas „Flyers”, kuru sastāvā spēlē arī šobrīd savainotais Oskars Bārtulis, pieredzējušajam latviešu aizsargam izrādījās ļoti neveiksmīga.

Kārlim Skrastiņam ar slidu pamatīgi sagriež kāju...

Jācer, ka Dalasas medijos izskanējušās runas par Kārļa Skrastiņa savainojuma nopietnību nebūs pamatotas.
Jācer, ka Dalasas medijos izskanējušās runas par Kārļa Skrastiņa savainojuma nopietnību nebūs pamatotas.

Mača otrajā trešdaļā kādā spēles epizodē Skrastiņam pretinieku komandas spēlētājs nejauši ar slidu iegrieza kājas augštilbā. Pēc šīs epizodes 36 gadus vecais aizsargs laukumā vairs neatgriezās un viņam savainojuma vietā tika uzliktas 16 šuves. Pašlaik nav precīzas informācijas, kad Skrastiņš varētu atgriezties laukumā, bet Dalasas laikraksti ziņo, ka savainojums esot nopietns un latviešu aizsargs nevarēs spēlēt ilgāku laiku.

Pašā spēlē uzvarēja viesi Filadelfijas ''Flyers'' hokejisti, kuri kļuva par pirmajiem Austrumu konferencē un otrajiem visā NHL, kam izdevies nodrošināt vietu izslēgšanas spēlēs, lai to paveiktu viņiem pietika ar panākumu pēcspēles soda metienos ar rezultātu 3:2.

Skrastiņš šajā mačā paguva nospēlēt 11 minūtes un 48 sekundes, taču bija laukumā, kad pretinieki pamatlaikā guva abus vārtus.

Šajā mačā uzvarētājs tika noskaidrots pēcspēles metienu sērijas sestajā kārtā, kurā izšķirošo panākumu "Flyers" rindās guva soms Ville Leino, kuram tas bija pirmais precīzais „bullītis” viņa NHL karjerā. Pamatlaikā ar precīziem metieniem „Flyers” sastāvā izcēlās Džefs Kārters un Maiks Ričardss, savukārt mājiniekiem vārtus guva Alekss Goligoskis un Stefans Robidā.

Rietumu konferencē pagaidām tikai Vankūveras ''Canucks'' ir nodrošinājuši vietu Stenlija kausa izcīņā, bet ''Stars'' tajā pašā konferencē patlaban ieņem sesto vietu, tiesa, devītajā vietā esošos (pirmie aiz „play-off” astotnieka) Anaheimas „Ducks” viņi apsteidz tikai par diviem punktiem un „pīles” piedevām ir aizvadījušas par vienu spēli mazāk.