Skrastiņam +2, Dalasas "Stars" saglabā izredzes uz iekļūšanu Stenlija kausā
Hokejs

Skrastiņam +2, Dalasas "Stars" saglabā izredzes uz iekļūšanu Stenlija kausā

Jauns.lv

Svarīgu uzvaru cīņā par iekļūšanu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā otrdien izcīnīja latviešu aizsarga Kārļa Skrastiņa Dalasas "Stars" komanda, kas savā laukumā ar 3:0 (1:0, 0:0, 2:0) apspēlēja Kolumbusas "Blue Jackets".

Skrastiņam +2, Dalasas "Stars" saglabā izredzes uz...

Kārlis Skrastiņš ir paziņojis, līdz ko viņam beidzas NHL sezona hokejists ir gatavs doties palīdzēt Latvijas valstsvienībai.
Kārlis Skrastiņš ir paziņojis, līdz ko viņam beidzas NHL sezona hokejists ir gatavs doties palīdzēt Latvijas valstsvienībai.

Uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Brendens Morovs, Luī Ēriksons un Stīvs Ots, bet "Stars" komandas somu vārtsargs Kari Lehtonens atvairīja visus 23 "Blue Jackets" hokejistu metienus.

Tikmēr zaudējumu piedzīvoja cita latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas "Flyers" vienība, kas viesos ar 2:5 (1:1, 1:2, 0:2) piekāpās Otavas "Senators".

Kā ziņots, Bārtulim pleca traumas dēļ šī sezona, visticamāk, jau ir beigusies.

"Senators" komandā Džeisons Speca guva vienus vārtus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, bet "Flyers" rindās divreiz precīzs bija Maiks Ričardss.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Flyers" ar 103 punktiem 80 spēlēs atkrita uz otro vietu, par diviem punktiem atpaliekot no Vašingtonas "Capitals" komandas, kurā par vārtsargu treneri strādā latviešu speciālists Artūrs Irbe. Savukārt Rietumu konferencē "Stars" ar 91 punktu 79 spēlēs atrodas devītajā pozīcijā, bet tikpat punktu tikai 80 spēlēs ir arī desmitajā vietā esošajai latviešu uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētajai Kalgari "Flames" komandai. Abas vienības saglabā izredzes uz iekļūšanu Stenlija kausā - konferences astotajā vietā ar 93 punktiem 79 spēlēs ir pagājušās sezonas čempionvienība Čikāgas "Blackhawks", bet pozīciju augstāk ar 93 punktiem 79 cīņās ir Anaheimas "Ducks" komanda.

LETA/Foto: AFP/LETA