Citi sporta veidi
2011. gada 30. aprīlis, 09:49

Talsu rallijā startēs arī "Playboy" modele no Ukrainas

Jauns.lv

Latvijas rallija čempionāta trešajā posmā - "BTA Rally Talsi" - startēs arī kādreizējā žurnāla "Playboy" modele no Ukrainas Inesa Tuškanova, atsaucoties uz sacensību organizatoriem, vēsta portāls "Go4speed".

Tuškanova startēs pārī ar latvieti Modri Žeimutu. Viņiem būs automašīna "Mitsubishi Evo IX".

Modelei šis nebūs pirmais rallijs - viņa jau piedalījusies vairākās starptautiskās sacīkstēs, ieskaitot Lietuvā notikušo šī gada Latvijas čempionāta pirmo posmu "Halls Winter Rally". Tāpat viņa startējusi Sāremā rallijā, kā arī vairākās sacensībās Krievijā un Ukrainā.

Tuškanova ir dzimusi 1987. gadā Ukrainā, mācījusies privātskolā ar tūrisma novirzienu. Aizrāvusies arī ar sporta orientēšanos. 17 gadu vecumā viņa parakstījusi līgumu par modeles darbu ar kādu japāņu modeļu aģentūru.

Savā mājaslapā viņa raksta, ka jau no bērnības ir aizrāvusies ar auto un motocikliem. Sākotnēji viņa braukusi ar "Subaru" markas automašīnu, taču tad pārgāja uz "Mitsubishi Evo". Pērn Ukrainas rallija čempionātā viņa ierindojās sestajā vietā.

Kopumā Talsu rallijam pašlaik pieteikušās 97 ekipāžas. Sacensībās piedalīsies arī sešu valstu čempioni N4 klasē.

"BTA Rally Talsi" norisināsies 14. un 15. maijā Talsu apkaimē.

14. maijā bez rallija līdzjutēji varēs arī redzēt Latvijas spēka vīru čempionāta elites posmu, kurā piedalīsies arī kādreizējais spēkavīrs Raimonds Bergmanis.

Vēl faniem būs pieejamas dažādas atrakcijas un vakarā notiks koncerts.

LETA