Vasiļjevs: Slovēņi spēlēja mūsu spēli
Hokejs
2011. gada 6. maijs, 02:20

Vasiļjevs: Slovēņi spēlēja mūsu spēli

Jauns.lv

Slovēnijas hokeja izlase pasaules čempionāta mačā ar Latviju spēlējusi tādā stilā, kādā parasti spēlē tieši Latvija, pēc mača izteicās. Kā ziņots, pasaules čempionāta pirmajā gandarījuma turnīra par palikšanu pasaules čempionāta augstākajā divīzijā spēlē Latvija ceturtdien ar rezultātu 2:5 (0:0, 0:3, 2:2) piekāpās Slovēnijas valstsvienībai, nokļūstot soļa attālumā no A divīzijas atstāšanas.

"Mēs centāmies spēlēt savu spēli, tomēr jāsaka, ka viņi spēlēja mūsu spēli," par komandu cīņas stiliem teica Vasiļjevs. "Viņi izpildīja ļoti daudz pretuzbrukumu. Ļoti grūti spēlēt pret komandu, kas sēž aizsardzībā un gaida savas vārtu gūšanas iespējas."

"Mums nepieciešamas divas uzvaras. Nebūs nozīmes, vai šodien spēle beidzās ar 0:5 vai 2:5, ja zaudēsim nākamās divas spēles," uzsvēra kapteinis. "Mums būs svarīgi uzvarēt. Tagad mums ir pilnībā jāpārfokusējas un nākamajos mačos jācenšas rādīt savu spēli."

Nākamajos G grupas mačos Latvijas izlase sestdien tiksies ar Baltkrieviju, bet svētdien pretiniekos būs Austrijas valstsvienība. Šo komandu savstarpējā mačā Baltkrievija izcīnīja uzvaru ar rezultātu 7:2. Divas vājākās gandarījuma turnīra komandas nākamajā sezonā izkritīs uz pasaules čempionāta pirmo divīziju. Tās augstākajā divīzijā nomainīs Kazahstānas un Itālijas valstsvienības.

LETA/Foto: AFP/LETA