Futbols

Policija nav aizturējusi nevienu futbola fanu, sabiedriskās kārtības traucējumu nav bijis

Jauns.lv

Policija nav konstatējusi nekādus sabiedriskās kārtības traucējumus pēc Latvijas un Polijas čempionvienību spēles futbolā, kas Rīgā notika trešdienas vakarā, Latvijas Radio ceturtdien rītā informēja Rīgas reģiona pārvaldes priekšnieks Ints Ķuzis.

Policija nav aizturējusi nevienu futbola fanu, sab...

Skonto futbolisti savā laukumā zaudē Polijas čempioniem

"Var uzskatīt, ka viss noticis veiksmīgi, izņemot rezultātu," raksturoja Ķuzis.

Viņš sacīja, ka policija bija labi sagatavojusies, jo kopā ar robežsargiem situācija sākta kontrolēt jau uz robežas, bet pirms spēles pārbaudīts, vai tribīnēs netiek ienesti kādi aizliegti priekšmeti.

BNS trešdienas vakarā novēroja, ka uz ''Skonto'' un Krakovas ''Wisla'' spēli bija mobilizēti neierasti daudz policistu un stadionā tika pastiprināti drošības pasākumi. Mobilizēti tika vairāk nekā simt drošībnieku, kā arī gatavībā ir speciālo uzdevumu vienība - kādi 20-30 vīri pilnā ekipējumā.

Uz spēli bija ieradušies daudz Polijas komandas līdzjutēju. Tik daudz atbalstītāju kādam no pretinieku futbola klubiem Eiropas kausa spēlē Rīgā bija pirmo reizi.

Tāpat jau ziņots, ka Latvijas 2010. gada čempioni Rīgas ''Skonto'' futbolisti trešdien savā stadionā ar 0:1 zaudēja Polijas čempioniem Krakovas ''Wisla'' Čempionu līgas otrās kvalifikācijas kārtas pirmajā cīņā.

BNS