Citi sporta veidi
2011. gada 26. novembris, 10:01

Par Rīgas labākajiem sportistiem atzīti džudists Borodavko, cīkstone Skujiņa un vieglatlēts Apinis

Jauns.lv

Par Rīgas labāko sportistu 2011.gadā atzīts džudists Jevgēņijs Borodavko, labākās sportistes titulu ieguvusi cīkstone Laura Skujiņa, bet par labāko paraolimpisko sportistu - vieglatlēts Aigars Apinis, informēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentā.

Par Rīgas labāko sporta spēļu komandu atzīta basketbola komanda "VEF Rīga", par labāko komandu/ekipāžu atzīti smaiļotāji Krists Straume un Aleksejs Rumjancevs, savukārt nominācijā "Labākais treneris" uzvarējusi šķēpmešanas trenere Valentīna Eiduka. Viņas audzēknis šķēpmetējs Zigismunds Sirmais atzīts par uzvarētāju nominācijā "Uzlecošā zvaigzne".

Labākais skolu sporta organizators 2011.gadā bijis Rīgas Valsts vācu ģimnāzijas sporta skolotājs Māris Liepiņš, bet par Rīgas gada sporta notikumu atzīts Pasaules U-19 čempionāts basketbolā vīriešiem.

Nomināciju "Gada balva par mūža ieguldījumu sportā" šogad ieguva Latvijas Šķēpmetēju kluba valdes locekle Valija Drauga. Ar Rīgas domes Atzinības rakstu tika apbalvots arī ilggadējais Rīgas Futbola skolas direktors Ilmārs Krastiņš.

Konkursu "Rīgas Sporta laureāts 2011" organizēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments ar mērķi izvērtēt un apbalvot labākos sportistus, trenerus, sporta darba organizatorus, sporta darbiniekus par augstiem sasniegumiem un teicamiem rezultātiem sportā, kā arī par ieguldījumu sportiska dzīves veida popularizēšanā un veicināšanā.

LETA