Armands Šķēle iemet nereālāko metienu. VIDEO
Basketbols
2012. gada 23. aprīlis, 23:20

Armands Šķēle iemet nereālāko metienu. VIDEO

Jauns.lv

Latvijas basketbola „sliktais zēns” Armands Šķēle vēl ilgu laiku paliks Igaunijas sporta līdzjutēju atmiņā, jo vietējā čempionāta pusfinālsērijas pirmajā mačā viņš iemeta, iespējams, neticamāko metienu savā basketbolista karjerā.

­

Tallinas „Kalev/Cramo” pārstāvošais Šķēle ar 19 punktiem bija rezultatīvākais Igaunijas čempionu rindās, palīdzot sīvā cīņā pieveikt Rakveres „Tarvas”, kuru sastāvā kārtējās sekmīgās spēles aizvadīja Latvijas trio: Rinaldam Sirsniņam – 26 punkti, Kasparam Ciprusam – 19 punkti, bet Jurim Umbraško – 17. Pašā mačā Tallinas klubs bija pārāks ar 92:84, taču visspilgtākais mirklis spēlē neapšaubāmi bija Armanda Šķēles metiens ceturtās ceturtdaļas izskaņā, kad latvietis centās no auta „izcelt” bumbu un to ieraidīja grozā, esot ar muguru pret laukumu, atrodoties pie pašas centra līnijas.

Lieki piebilst, ka pats Armands bija manāmi pārsteigts par savu neticamo metienu. Jādomā, ka Šķēle ar šo metienu un sniegumu kopumā ir spēris pirmo soli, lai atkārtotu pagājušās sezonas panākumu, kad Tallinas klubs triumfēja čempionātā, bet latviešu aizsargs tika atzīts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju.

Šis bija Igaunijas čempionāta pusfinālsērijas līdz trim uzvarām pirmais mačs.  

Armanda Šķēles neticamais metiens – video:

Kasjauns.lv/Foto: Edijs Pālens/LETA