Biedriņš sākumsastāvā un izcīna astoņas bumbas; "Warriors" atkal zaudē. VIDEO
Andris Biedriņš, kā jau ierasts, bija sekmīgs aizsardzībā un cīņā par atlēkušajām bumbām.
Basketbols
2013. gada 10. februāris, 11:47

Biedriņš sākumsastāvā un izcīna astoņas bumbas; "Warriors" atkal zaudē. VIDEO

Jauns.lv

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionāta mačā sestdien sākumsastāvā devās latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņš, bet viņa pārstāvētā Goldensteitas "Warriors" komanda, aizvadot ceturto izbraukuma spēli piecās dienās, cieta ceturto neveiksmi.

Aizvadītajā mačā "Warriors" ar rezultātu 91:116 (16:30, 20:32, 30:23, 25:31) izbraukumā pārliecinoši piekāpās Dalasas "Mavericks" vienībai.

Latvietis trešo reizi šosezon maču uzsāka savas komandas sākumsastāvā, laukumā pavadot 13 minūtes un 19 sekundes, kuru laikā metienus pa grozu neizdarīja.

Biedriņš paspēja izcīnīt astoņas atlēkušās bumbas neizcīnīja, kā arī izpildīja divas rezultatīvas piespēles un saņēma trīs piezīmes.

Turpinot rehabilitācijas procesu, "Warriors" komandas pamatcentrs austrālietis Endrjū Boguts šoreiz atkal laukumā nedevās, bet vienības trešais centrs nigērietis Festuss Ezeli nospēlēja 12 minūtes, kuru laikā guva četrus punktus un izcīnīja četras bumbas zem groziem.

Rezultatīvākais "Warriors" komandā ar 18 gūtajiem punktiem bija Stīvens Karijs. Tikmēr "Mavericks" vienībā 26 punktus guva Šons Merions, kurš arī izcīnīja 11 bumbas zem groziem, sasniedzot savus sezonas augstākos rezultātus, ar 19 punktiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Oudžejs Mejo, bet 18 punktus pievienoja Darens Kolisons, kura kontā bija arī astoņas piespēles.

Rietumu konferences kopvērtējumā "Warriors" ar 30 uzvarām 51 mačā saglabāja sesto vietu, bet "Mavericks" basketbolisti ar 22 panākumiem 50 spēlēs atrodas 11.pozīcijā.

Mača interesantākie momenti - video:

LETA/Foto: AFP/LETA