Daugaviņam un "Senators" uzvara pēcspēles metienos. VIDEO
Kaspars Daugaviņš Otavas "Senators" rindās aizvadīja jau piekto spēli pēc kārtas.
Hokejs

Daugaviņam un "Senators" uzvara pēcspēles metienos. VIDEO

Jauns.lv

Uzvaru kārtējā Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionātā spēlē pirmdien guva latviešu hokejista Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas "Senators" komanda, kas izbraukumā ar rezultātu 2:1 (0:1, 0:0, 1:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Ņūdžersijas "Devils" vienību.

Daugaviņam un "Senators" uzvara pēcspēles metienos...

Daugaviņš Otavas kluba rindās laukumā devās piektajā spēlē pēc kārtas, uz ledus pavadot astoņas minūtes un 58 sekundes, kas bija otrais mazākais spēles laiks viesu vienības rindās. Šajā laikā latvietis izdarīja vienu metienu pa vārtiem, veica vienu spēka paņēmienu un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Pamatlaikā "Senators" labā vienīgo reizi precīzs bija vienības kapteinis zviedrs Daniels Alfredsons, bet izšķirošo pēcspēles metienu realizēja viņa tautietis Jākobs Silfveberjs.

Jāizceļ, ka Silfveberja metiens arī bija vienīgais precīzais visā aizvadītajā metienu sērijā. Savus mēģinājumus nerealizēja ne Alfredsons, ne "Devils" krievu uzbrucējs Iļja Kovaļčuks.

Otavas klubam šis bija vien otrais panākums ar Daugaviņu sastāvā.

Deviņās sezonas spēlēs Daugaviņš ticis pie vienas rezultatīvas piespēles un negatīva lietderības koeficienta -6, kas ir sliktākais komandā.

Ar 18 punktiem 16 spēlēs "Senators" Austrumu konferences kopvērtējumā joprojām ieņem septīto vietu, bet pagājušās sezonas Stenlija kausa fināliste "Devils" vienība ar 22 punktiem ir ceturtā.

Kā zināms, NHL lokauta dēļ šosezon komandas regulārajā čempionātā saspringtā izspēles grafikā aizvadīs pa 48 mačiem, tiekoties vien ar savas konferences komandām.

Daugaviņš ar "Senators" pagājušā gada jūlijā noslēdza vienvirziena līgumu uz vienu gadu, bet lokauta laikā spēlēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubā Rīgas "Dinamo".

Martins Brodērs atvaira Kaspara Daugaviņa metien - video:

Mača intersantākie momenti - video:
LETA/Foto: AFP/LETA