Daugaviņa "Bruins" neticami izglābjas un iekļūst otrajā kārtā. VIDEO
Kaspars Daugaviņš laukumā nedevās jau piekto spēli pēc kārtas.
Hokejs

Daugaviņa "Bruins" neticami izglābjas un iekļūst otrajā kārtā. VIDEO

Jauns.lv

Latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Bostonas "Bruins" komanda pirmdien uzvarēja sērijas izšķirošajā septītajā spēlē un iekļuva Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences pusfinālā.

Daugaviņa "Bruins" neticami izglābjas un iekļūst o...

"Bruins" izbraukuma spēlē ar rezultātu 5:4 (1:1, 0:1, 3:2, 1:0) pagarinājumā uzvarēja Toronto "Maple Leafs".

Vēl 11 minūtes pirms pamatlaika beigām "Bruins" atradās iedzinējos ar 1:4, bet spēja gūt trīs bezatbildes vārtus. Rezultātu izlīdzinošos vārtus 50 sekundes pirms pamatlaika beigām iemeta kanādiešu centra uzbrucējs Patriss Beržerons, kurš pēc tam pagarinājuma septītajā minūtē arī panāca uzvaru visā spēlē.

"Mēs atradām veidu, kā uzvarēt, un tas ir pats svarīgākais. Paļāvāmies uz savu pieredzi, lai to paveiktu," pēc spēles paziņoja Beržerons.

Daugaviņš, kurš bija piedalījies pēdējās divās regulārā čempionāta cīņās un pirmajā Stenlija kausa mačā, šoreiz atkal nedevās laukumā.

Austrumu konferences pusfinālā "Bruins" tiksies ar Ņujorkas "Rangers" vienību, kas ceturtdaļfināla kārtu arī pārvarēja tikai pirmdien sērijas septītajā spēlē. Taču atšķirībā no Bostonas komandas, kura uzvaru izcīnīja brīnumainā kārtā, "Rangers" savā laukumā uzvarēja Vašingtonas "Capitals" ar rezultātu 5:0 (1:0, 2:0, 2:0) .

Otrs Austrumu konferences pusfināla duelis norisināsies starp Pitsburgas "Penguins" un Otavas "Senators".