Daugaviņa "Bruins" ar uzvaru pagarinājumā sāk Stenlija kausa konferences pusfinālu. VIDEO
Kaspars Daugaviņš laukumā nedevās jau septītajā spēlē pēc kārtas.
Hokejs
2013. gada 17. maijs, 09:19

Daugaviņa "Bruins" ar uzvaru pagarinājumā sāk Stenlija kausa konferences pusfinālu. VIDEO

Jauns.lv

Uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla sērijas pirmajā spēlē ceturtdien izcīnīja latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Bostonas "Bruins" komanda, kas savā laukumā ar 3:2 (0:0, 1:1, 1:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Ņujorkas "Rangers" vienību.

Daugaviņš, kurš bija piedalījies pēdējās divās regulārā čempionāta cīņās un pirmajā Stenlija kausa mačā, arī šoreiz nedevās laukumā.

Otrās trešdaļas vidū laukuma saimniekiem vadību deva slovāku aizsargs Zdeno Hara, bet divas sekundes pirms došanās atpūtā 1:1 panāca Raiens Makdona. Jau 14.trešās trešdaļas sekundē Dereks Stepens vadībā izvirzīja "Rangers" komandu, bet "Bruins" neizšķirtu atjaunoja divas ar pusi minūtes vēlāk, kad vairākumā izcēlās Torijs Krugs.

Uzvarētājs noskaidrojās mača pirmajā pagarinājumā, kad tā 16.minūtē mājiniekiem panākumu atnesa Breds Maršāns.

Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuvis 1-0 "Bruins" labā. Abu komandu otrais mačs svētdien notiks Bostonā.

Pirms tam konferences ceturtdaļfinālā "Bruins" ar 4-3 pārspēja Toronto "Maple Leafs" hokejistus, bet "Rangers" ar 4-3 uzvarēja Vašingtonas "Capitals" vienību.

Citviet Rietumu konferences pusfinālā pie otrās uzvaras ceturtdien tika pērnā gada turnīra čempione Losandželosas "Kings", kas ar 4:3 (1:0, 1:2, 2:1) savā laukumā pārspēja Sanhosē "Sharks" komandu un sērijā izvirzījās vadībā ar 2-0.

Mača interesantākie momenti - video:

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA