Rafi Toress otro gadu pēc kārtas Stenlija kausā saņem diskvalifikāciju par rupjību. VIDEO
Rafi Toress ir kļuvis par vienu no nemīlētākajiem hokejistiem NHL.
Hokejs
2013. gada 17. maijs, 12:12

Rafi Toress otro gadu pēc kārtas Stenlija kausā saņem diskvalifikāciju par rupjību. VIDEO

Jauns.lv

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Sanhosē "Sharks" uzbrucējs Rafi Toress par bīstamu spēka paņēmienu ticis diskvalificēts uz atlikušajām Rietumu konferences pusfināla sērijas spēlēm.

Toress sodu izpelnījās ceturtdien, līdz ar to jau izlaidis vēlāk notikušo sērijas otro spēli.

Diskvalifikāciju uzbrucējs izpelnījies par spēka paņēmienu pret pašreizējās līgas čempionvienības Losandželosas "Kings" uzbrucēju Džeretu Stolu sērijas pirmajā mačā otrdien.

Lai arī Toress spēka paņēmiena izdarīšanas brīdī nebija atrāvis kājas no ledus, uzbrucējs veica tiešu triecienu galvā. No spēles tiesneša Toress par spēka paņēmienu gan saņēma tikai divu minūšu noraidījumu.

Toress Stenlija kausa mačos izpelnījies diskvalifikāciju otro gadu pēc kārtas. Pērn viņš Rietumu konferences ceturtdaļfināla laikā saņēma 25 spēļu sodu par rupju spēka paņēmienu pret Čikāgas "Blackhawks" slovāku uzbrucēju Marianu Hosu. Šīs diskvalifikācijas termiņš vēlāk tika samazināts līdz 21 spēlei.

Stols neizgāja uz ledus abu komandu ceturtdienas mačā, kurā "Kings" savā laukumā uzvarēja ar rezultātu 4:3 un sērijā līdz četrām uzvarām izvirzījās vadībā ar 2-0.

Rafi Toresa rupjība pret Džeretu Stolu - video:

Rafi Toress traumē Marianu Hosu - video:

LETA/Foto: AFP/LETA