Bijušais Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Iguldens spēlēs Čehovas "Vitjaz"
Maiks Iguldens savas NHL karjeras laikā uzbrucējs guva vienus vārtus un veica četras rezultatīvas piespēles.
2013. gada 22. maijs, 16:47

Bijušais Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Iguldens spēlēs Čehovas "Vitjaz"

Jauns.lv

Bijušais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Maiks Iguldens atgriezies KHL, kļūstot par Čehovas "Vitjaz" vienības spēlētāju.

Pašlaik 30 gadus vecais kanādietis tādējādi kļuvis par Latvijas uzbrucēja Aināra Podziņa komandas biedru. Ar Iguldenu noslēgts līgums uz vienu gadu.

2009./10.gada regulārās sezonas 55 spēlēs Iguldens "Dinamo" labā guva 13 vārtus un veica 20 rezultatīvas piespēles, bet Gagarina kausa izcīņā piecos mačos ar rezultativitāti neizcēlās.

Pirms pārcelšanās uz "Dinamo" komandu Iguldens piecas sezonas spēlēja Amerikas Hokeja līgā (AHL), bet laika gaitā aizvadīja 11 spēles Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Ņujorkas "Rangers", kā arī vienu maču Sanhosē "Sharks" vienībā.

NHL karjeras laikā uzbrucējs guva vienus vārtus un veica četras rezultatīvas piespēles.

Pēc aiziešanas no Rīgas "Dinamo" Iguldens spēlēja Šveicē un Zviedrijā.

"Vitjaz" komanda KHL pirmajās sezonās kļuva pazīstama kā "kaušļu" vienība, jo bija apkopojusi daudzus hokeja "policistus". Nupat aizvadītajā sezonā Čehovas klubs KHL regulārā čempionāta noslēgumā ierindojās 12.vietā Rietumu konferencē, kas nozīmēja tālāku sezonas turpinājumu vien janvārī izveidotajā Cerību kausa izcīņā. Tajā "Vitjaz" nepārvarēja pirmo kārtu.

LETA/Foto: Evija Trifanova/LETA