Gagarina kausa iegūšanas gadījumā Dalmens sola uztetovēt "SKA" logo
Kevina Dalmena joks var viņam atspēlēties, bet vai tādā gadījumā derēs arī henna?

Gagarina kausa iegūšanas gadījumā Dalmens sola uztetovēt "SKA" logo

Jauns.lv

Ja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Sanktpēterburgas SKA iegūs Gagarina kausu, vienības aizsargs kanādietis Kevins Dalmens tam par godu solās veikt milzīgu tetovējumu, vēsta portāls "Business-gazeta.ru".

Gagarina kausa iegūšanas gadījumā Dalmens sola uzt...

SKA klubs jau kopš KHL pirmsākumiem tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem favorītiem uz līgas prestižāko balvu, taču, par spīti milzīgām ambīcijām un neizsmeļamiem finanšu resursiem, Gagarina kausu Sanktpēterburgas klubs nav izcīnījis ne reizi.

"Mūsu komandā ir lielisks hokejistu sajaukums - pieredze un jaunība," izteicies Dalmens. "Turklāt jaunie spēlētāji alkst spēlēt. Vienībā mums ir lieliski puiši, notiek pamatīga enerģijas apmaiņa. Daudzi SKA spēlētāji var uzņemties līdera lomu - Iļja Kovaļčuks, Dmitrijs Kaļiņins, zviedrs Tonijs Mortensons un citi."

Tāpat Dalmens atzinies mīlestībā Sanktpēterburgai, turklāt, pēc viņa domām, pilsētas iedzīvotāji protot ģērbties gaumīgi.

"Kad uzvarēsim Gagarina kausa izcīņā, uz krūtīm uztetovēšu lielu SKA kluba emblēmu," smejoties paziņojis Dalmens.

Šobrīd 32 gadus vecais Dalmens ir pavadījis visas piecas sezonas. Kopumā viņš līgā nospēlējis 266 spēles, kuru laikā guvis 87 vārtus un veicis 143 rezultatīvas piespēles.

Pagājušajā sezonā SKA tika līdz Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences finālam, kurā ar 2-4 piekāpās vēlākajiem čempioniem no Maskavas "Dinamo".