0dienas
6stundas
21minūtes
55sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Latvijas izlases aizsargs Freimanis: "Mēs neatbraucām uz Portugāli dalīt kreklus, bet aizstāvēt Latvijas godu". VIDEO
Gints Freimanis atzīst, ka pēc spēles paslavējis savu slaveno oponentu Portugāles izlasē.
Futbols

Latvijas izlases aizsargs Freimanis: "Mēs neatbraucām uz Portugāli dalīt kreklus, bet aizstāvēt Latvijas godu". VIDEO

Jauns.lv

Viens no pamanāmākajiem futbolistiem Latvijas valstsvienības svētdienas vakara spēlē pret Portugāli neapšaubāmi bija FK "Jelgava" malējais aizsargs Gints Freimanis, jo tieši viņam galvenais treneris Marians Pahars bija uzticējis darboties individuāli pret, iespējams, labāko futbolistu pasaulē Krištianu Ronaldu.

Latvijas izlases aizsargs Freimanis: "Mēs neatbrau...

Pēc cīņas intervijā LTV raidījumam "Sporta studija" Freimanis neslēpj, ka ir uz spēku izsīkuma robežas, ka šī bijusi viena no smagākajām spēlēm viņa karjerā, jo pretī stājās Eiropas čempioni. Tomēr Gints, kurš Latvijas futbola izlasē tiek uzskatīts par vienu no lielākajiem savas valsts patriotiem un nereti tiek futbola aprindās tiek dēvēts arī par "Lāčplēsi", atklāj, ka pēc izlīdzinājuma panākšanas ticējis, ka mūsu valstsvienība varētu noturēt sev labvēlīgu rezultātu arī līdz mača beigām. Intervijas beigās uz žurnālista Andra Auziņa jautājumu, kurš pēc spēles samainījas krekliem ar vienu no pasaules visu laiku izcilākajiem futbolistiem Ronaldu, Gints atbildēja tā, ka īstam savas valsts patriotam pienākas: "Mēs šeit neatbraucām dalītu kreklus, bet gan aizstāvēt Latvijas godu!" Pilnu "Sporta studijas" pēcspēles interviju ar Gintu Freimani klausies šeit:

Portāls Kasjauns.lv jau ziņoja, ka Latvijas izlase Faru pilsētā notikušajā spēlē pret aizvadītās Eiropas čempionāta finālturnīra uzvarētāju cieta neveiksmi ar 1:4 (0:1). Latvijai vārtus guva Artūrs Zjuzins, bet Eiropas čempioniem portugāļiem divus vārtus iesita slavenais Krištianu Ronaldu, bet pa reizei precīzi bija Viljams Karvaļu un Brunu Alvešs. Mača Latvijas futbolisti prata izlīdzināt rezultātu un nedaudz pabiedēt kontinenta spēcīgāko komandu, kura šajā mačā nevarēja atļauties zaudēt punktus.

Futbola mačs Portugāle-Latvija

Futbola mačs Portugāle-Latvija

Krištianu Ronaldu iziet sabiedrībā ar brillēm

Portugāļu futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu pirmdien pagarināja līgumu uz piecām sezonām ar Madrides "Real". Preses konferences laikā viņš uzsvēra, ka ...


Kasjauns.lv/Foto: Reuters/Scanpix/LETA