Jauna modes tendence no Parīzes: nēsāt somu uz galvas. FOTO
Modes nama „Maison Margiela” pārstāvis gan vēlāk norādījis, ka šis bijis tikai veids, kā prezentēt tērpu kolekciju, zīmols ar to nevēlas ieviest jaunu „modes tendenci”.
2017. gada 8. marts, 07:07

Jauna modes tendence no Parīzes: nēsāt somu uz galvas. FOTO

Jauns.lv

Parasti tikai mazas meitenītes dauzoties būs gatavas uzlikt uz galvas mammas rokassomiņu un iztēloties, ka tā ir šika dāmu cepure. Pieaugušās sievietes tā nedara. Parasti nedara...

Parīzes modes nedēļā novērots kas līdz šim neredzēts. Modeles, kas piedalījās „Maison Margiela” skatē, cepures vietā uz galvas bija uzlikušas apjomīgas rokassomas. Meitenes pa mēli gāja pieturot netradicionālās galvassegas aiz somas pleca siksnām, kas karājās pār viņu galvām, sadalot seju uz pusēm kā liela trekna svītra.

Rokassomas modeļu galvās nedaudz atgādina Lielbritānijas gvardu lielās lāčādas cepures vai mūsdienīgu versiju par to, kāda varētu izskatīties Frankenšteina līgava.

Izdevums „Metro” joko, ka šāda galvassega esot lielisks veids kā dāmām noslēpt netīrus matus vai uzkrītoši palielīties draudzenēm ar jauno un bezgala dārgo somu. Šādi pasniegtu somiņu draudzene noteikti pamanīs!

Uz galvas uzliktās somas zīmols „Maison Margiela” piedāvājis izrādot 2017. gada rudens/ziemas kolekciju.

Taču pirms kāda no „aklām” modes sekotājām cenšas atdarināt šo modes kliedzienu, gribam vērst uzmanību uz modes nama „Maison Margiela” „Instagram” blogā ievietoto paskaidrojumu. Lēmums uzlikt modelēm galvā somas, bijis tikai veids, kā pasniegt jaunāko tērpu kolekciju. Zīmols ar to nav vēlējies ieviest „jaunu modes tendenci”.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press