foto: Publicitātes foto
RICH - skaisti un veselīgi mati
Publicitātes foto.
2023. gada 15. septembris, 15:41

RICH - skaisti un veselīgi mati

Sadarbības projekts

Grezni mati katru dienu! RICH - šeit satiekas skaisti un veselīgi mati. RICH apbalvotā profesionālo matu kopšanas līdzekļu līnija nodrošina visaugstāko kvalitāti par pievilcīgu cenu. Produktus atzinīgi novērtējuši patērētāji, frizieri un skaistumkopšanas redaktori no visām pasaules malām.

Vai zinājāt, ka luksusa matu kopšanas līdzekļu zīmols RICH radies Igaunijā? Tas ir brāļu Erkki un Indreka Lõhmus dibināts ģimenes uzņēmums, kas aptver visus matu kopšanas aspektus, sākot no veiksmīgas salonu ķēdes līdz frizieru apmācībai un biznesa attīstībai Eiropā, Āzijā, Dienvidāfrikā un ASV. RICH Hair Care 2011. gadā izveidotā radošā frizieru komanda kopā ar vadošajiem ķīmiķiem un zinātniekiem ir izstrādājusi kompaktu produktu klāstu, kas aptver visas matu problēmas. Zīmola mērķis ir sniegt klientiem greznu matu sajūtu katru dienu.

 Ne velti, runājot par RICH produktiem, tiek pieminēta greznība. Šo matu kopšanas līdzekļu sastāvā ir tādas īpaši greznas sastāvdaļas kā keratīns, argana un marulas eļļas, ķiršu ziedu ekstrakts, biotīns un hialuronskābe, kā arī virkne citu bagātīgu un labvēlīgu sastāvdaļu, kas, kā pierādīts, nodrošina vislabāko matu kopšanu. RICH klāstā ir mitrinoši, stiprinoši, krāsu saglabājoši un apjomu palielinoši produkti, tostarp šampūni, kondicionieri, maskas un matu veidošanas līdzekļi. Visi tie ir izstrādāti, izmantojot tikai augstākās kvalitātes sastāvdaļas. Galu galā mēs visi vēlamies lieliski izskatīgu frizūru katru dienu bez laikietilpīgām un dārgām salonu procedūrām!

Stiprāku un garāku matu noslēpums ar RICH KOLAGĒNA KOLEKCIJU

Kolagēns ir viena no svarīgākajām RICH matu kopšanas līdzekļu sastāvdaļām. Kolagēns ir olbaltumviela, ko ražo mūsu organisms. Tas efektīvi stiprina matu struktūru no iekšpuses, stimulē matu augšanu un ir atbildīgs par veselīgu, spīdīgu matu izskatu. RICH KOLAGĒNA KOLEKCIJA aicina Jūs aizmirst par trausliem, vājiem un lūstošiem matiem un sasveicināties ar veselīgākiem, elastīgākiem un spīdošākiem matiem.

Līniju veido trīs produkti – RICH KOLAGĒNA ATJAUNOJOŠS šampūns, kondicionieris un matu maska.

foto: Publicitātes foto
Publicitātes foto.

Rich Pure Luxury Repairing Collagen Shampoo (Atjaunojošs Kolagēna šampūns)

Rich Pure Luxury Repairing Collagen Conditioner (Atjaunojošs Kolagēna kondicionieris)

Rich Pure Luxury Repairing Collagen Hair Mask (Atjaunojoša Kolagēna matu maska)

RICH KOLAGĒNA ATJAUNOJOŠAIS šampūns ar kolagēnu intensīvi dziedē bojātus matus, atjauno bojāto matu stāvokli un vienlaikus dziļi baro, novērš turpmāku matu lūšanu. Tas ir bagātināts ar marulas un makadāmijas riekstu eļļām, kas palīdz stiprināt sausus, vājus matus un intensīvi atjauno un baro tos.

RICH KOLAGĒNA ATJAUNOJOŠAIS kondicionieris arī ir bagātināts ar kolagēnu. Šis matu kopšanas līdzeklis maigi mīkstina un nogludina matus, vienlaikus aizsargājot tos no bojājumiem un lūšanas. Ar šo kondicionieri nepakļāvīgi mati kļūst vieglāk pārvaldāmi, atšķetināti un zīdaini. Tas arī aizsargā matus no karstuma un samazina matu pūkošanos un spurošanos.

RICH KOLAGĒNA ATJAUNOJOŠA MASKA palīdz atjaunot bojātus matus, padarot tos elastīgus, mīkstus un stiprus. Maska ir droša krāsotiem matiem un dziļi baro sausus, bojātus matus. Sastāvā esošais kolagēns atjauno matu elastību un palīdz novērst matu lūšanu, savukārt krāsotiem matiem nekaitīgā formula baro matus, piešķir tiem spīdumu, ierobežo sprogas un novērš matu galu šķelšanos.

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv