Uzticīga vienam stilam. Elizabetei Hērlijai 50! FOTO
Elizabete Hērlija jau vairāk nekā 20 gadus ir uzticīga viena stila vakartērpam. Turklāt šī kleita visbiežāk ir rozā un violetajos toņos.
2015. gada 10. jūnijs, 17:23

Uzticīga vienam stilam. Elizabetei Hērlijai 50! FOTO

Jauns.lv

Šā gada 10. jūnijā mūžam jaunā britu aktrise un modele Elizabete Hērlija atzīmē savu 50. dzimšanas dienu! Aktrise lieliski zina, kas viņai piestāv. Ir stils, kuram Hērlija ir uzticīga jau daudzus garus gadus: juteklisks dekoltē un vakartērps ar ļoti, ļoti dziļu šķēlumu.

1994. gadā Elizabete Hērlija vēl nebija zvaigzne. Uz filmas „Četras kāzas un vienas bēres” pirmizrādes pasākumu Londonā viņa pavadīja savu toreizējo draugu – kinozvaigzni Hjū Grāntu. Aktrise bija tērpusies pikantā modes nama „Versace” darinātā kleitā, kas nekavējoties pievērsa viņai nedalītu uzmanību. Lai gan pagājis jau 21 gads kopš šī pasākuma, Elizabetes kleitu pasaule labi atceras aizvien. Šo viņas tērpu nereti cenšas kopēt vai attāli atdarināt arī citas dāmas, kuras vēlas piesaistīt sabiedrības uzmanību.

Mis Hērlija saviesīgu pasākumu apmeklējumiem dažkārt izvēlas modes mākslinieka Roberto Kavalli darinājumus. Šis dizainers ir slavens ar to, ka darina sievietēm tērpus, kas atsedz daudz kailas miesas un nereti lavierē uz vulgaritātes robežas. Taču visbiežāk Elizabete pasākumu apmeklējumiem izvēlas modes nama „Versace” darinājumus. Dažkārt viņa tērpjas arī zīmola „Issa” tērpos. Šo zīmolu iecienījusi arī Kembridžas hercogiene Ketrīna.

Taču, lai kāda dizainera tērpu Hērlija neizvēlētos, visbiežāk viņa dod priekšroku vienam un tam pašam stilu atkal un atkal – piegulošai tērpa augšdaļai, plandošiem svārkiem un šķēlumam līdz cirksnim. Visbiežāk šī kleita ir rozā krāsā un tā dažādajās nokrāsās. Šis stils aktrisei nenoliedzami piestāv, izceļ augumu un pasvītro viņas sievišķību – kā pirms 20 gadiem, tā tagad.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press