Divu bērnu māmiņa reklamē krāšņu apakšveļu. FOTO
Bijusī „Victoria’s Secret” modele nīderlandiete Doutsena Kroesa ir divu bērnu mamma. Modele uzskata, ka viņai ir ļoti sievišķīgs augums, ne vairs meitenīgi izstīdzējis. Kroesai vairs nederot nultā izmēra drēbes un viņa uzskata, ka tas ir tikai normāli.
2016. gada 10. decembris, 09:20

Divu bērnu māmiņa reklamē krāšņu apakšveļu. FOTO

Jauns.lv

Nīderlandiešu apakšveļas zīmols "Hunkemöller" par produkcijas jauno reklāmas seju izvēlējies savu tautieti – pasaulē labi zināmo modeli Doutsenu Kroesu (31). Bijusī "Victoria's Secret" modele piedalījusies jutekliskā fotosesijā.

Zīmola „Hunkemöller” jaunajai apakšveļas kolekcijai dots nosaukums „Doutsenas stāsti” („Doutzen’s Stories”).

Nīderlandiešu modele Doutsena Kroesa uzskata, ka viņai ir ļoti sievišķīgs augums, nevis meitenīgi izstīdzējis.

Doutsena Kroesa ir precējusies ar dīdžeju Saneriju Džeimsu un ir mamma diviem bērniem – dēlam Filonam (5,5) un meitai Milēnai (2). Intervijā laikrakstam „Telegraph” modele norāda, ka viņa nevar uzvilkt nultā izmēra drēbes un par to pat nesapņo! „Man ir 31 gads un esmu laidusi pasaulē divus bērnus. Man ir sievietes ķermenis un reizēm nākas saskaries ar faktu, ka šis tas vairs neder. Taču es par to pajokoju un saku: ‘nu, kura trīspadsmitgadniece gan šo ir valkājusi?’”

Kroesa ir viena no labāk apmaksātajām modelēm pasaulē. Viņa piedzima un uzauga Nīderlandes laukos un bērnībā maz ko zināja par modes industriju. „Es nekad nepiedomāju par savu izskatu. Nebija sociālo mediju, tāpēc nevarējām skatīties uz citām meitenēm žurnālu fotogrāfijās,” viņa norāda. Viņas mamma piemājas zemē audzēja dārzeņus ģimenes galdam, bet tēvs devās uz mežu cirst malku, lai apsildītu māju. Abi modeles vecāki septiņdesmitajos gados bija atzīti ātrslidotāji un allaž mudināja Doutsenu un viņas jaunāko māsu Renu būt veselīgām. „Es katru dienu braucu uz skolu ar velosipēdu. Aptuveni 25 km turp un atpakaļ. Mana mamma mēdza teikt: velobraukšana darīs tevi stiprāku. Man šķiet, tā arī bija. Es redzu daudz nīderlandiešu sieviešu uz velosipēdiem kopā ar bērniem un iepirkumu somām. Tas dara mani laimīgu, jo mēs darām tāpat un tā arī mani bērnībā audzināja.”

 

Šobrīd Kroesa nododas treniņiem bijušā boksera Maikla Oladžideja vadībā un dejo baletu pie fitnesa kompānijas „Ballet Beautiful” dibinātājas Mērijas Helēnas Bauersas. „Balets ir brīnišķīgs ķermenim – tiek izvingrināti visi mazie muskulīši,” atzīst modele. Kroesa uzskata, ka fiziskā slodze ir ļoti būtiska, lai saglabātu ķermeni labā formā, taču pats galvenais ir rūpīga ēdiena izvēle. „Tas, kā izskatās ķermenis 70% apmērā ir atkarīgs no diētas,” norāda modele. Mēnesi pirms svarīgiem pasākumiem Doutsena atturas no alkoholiskajiem dzērieniem un ēd zivi ar zaļajiem dārzeņiem un kartupeļiem. Cukuru viņa uzturā nelieto vispār.

Ar ēdienu receptēm, ko Doutsena gatavo sev un bērniem, modele dalās arī ar saviem „Instagram” bloga lasītājiem. Kroesa ir nopietni noraizējusies, kādu iespaidu uz jauno meiteņu pašvērtējumu atstāj modeļu industrija. „Man ir sajūta, ka esmu daļa no šīs nedrošības, ko meitenes iemanto mana darba dēļ,” norāda modele. „Viņas domā, ka ir jālīdzinās sievietēm žurnālu fotogrāfijās. Pat puiši domā, ka šīs sievietes arī ikdienā izskatās kā fotogrāfijā uz žurnāla vāka. Bet es neizskatos kā fotogrāfijā. Es no rīta pamostos un neesmu kā tā bilde!”

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press