foto: PA Wire/PA Images
Līgavaiņa pamesta sieviete zaudē pusi sava svara un kļūst par “Mis Lielbritāniju”
Skaistumkonkursa “Mis Lielbritānija” 2020. gada uzvarētāja Dženifera Atkina.
2020. gada 28. februāris, 14:10

Līgavaiņa pamesta sieviete zaudē pusi sava svara un kļūst par “Mis Lielbritāniju”

Jauns.lv

Smags darbs, neatlaidība un grūtsirdība reizēm ir atslēga panākumiem, tā norāda Dženifera Atkina (Jennifer Atkin) – skaistumkonkursa “Mis Lielbritānija” 2020. gada uzvarētāja. Pēc tam kad līgavainis pārmetis, ka viņa esot pārāk resna, un pārtraucis attiecības ar viņu, Dženifera divu gadu laikā nometusi 50 kilogramu svara.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Atkina atzīst, ka nekad nebūtu ticējusi, ka kļūs par “Mis Lielbritāniju”. Kad no sava mīļotā izdzirdējusi pārmetumus par vizuālo izskatu, domājusi, ka viņam ir taisnība. Sieviete bija pieņēmusies svarā un arī mīļākā kleita vairs nav derējusi. Viņa sākusi ēst veselīgi un apmeklēt vingrošanas zāli. Ievērojot pašdisciplīnu, divu gadu laikā viņa bija kļuvusi par citu cilvēku.

foto: Jen Atkin / SWNS
Dženifera Atkina, kļūstot par 2020.gada "Mis Lielbritānija".

“Mis Lielbritānija” norāda, ka piedomā, ko ēd, tomēr joprojām izbaudot ēdienreizes, bet tas esot saprāta robežās. Tāpat arī regulāri – piecas reizes nedēļā – viņa apmeklē vingrošanas zāli.

Dženiferas dzīvesveids pirms pāris gadiem un tagad neesot pat salīdzināms. Viņa norāda, ka galvenais ir atrast motivāciju, lai sāktu dzīvi jaunā kvalitātē. Pārmaiņas neatnākot uzreiz, bet soli pa solim tās veidojas. Sākot jau šodien, jau pēc trīs mēnešiem būs redzami pirmie rezultāti.  

foto: Jen Atktin / SWNS
Dženifera Atkina pirms pāris gadiem.

Runājot par savu motivāciju sākt jaunu dzīvi, Atkina atzīst, ka diemžēl galvenais iemesls viņas gadījumā bija personīgā krīze. Kad līgavainis viņu pametis, jutusies nožēlojami, bet sapratusi iemeslus un nolēmusi, ka ir laiks sākt dzīvi jaunā kvalitātē.

Dženifera Atkina – skaistumkonkursa “Mis Lielbritānija” 2020. gada uzvarētāja

Līgavaiņa pamesta, Dženifera Atkina zaudē pusi sava svara un kļūst par “Mis Lielbritāniju”.

gallery icon
27