foto: Publicitātes foto
MAX&Co. piedāvā mēteļus, kurus gribēsiet valkāt atkal un atkal
2020. gada 26. februāris, 11:22

MAX&Co. piedāvā mēteļus, kurus gribēsiet valkāt atkal un atkal

Jauns.lv

Ar prieku paziņojam, ka 2020. gada pavasara/vasaras sezonā atgriežas MAX&Co. – Runaway kolekciju bestsellers - mētelis divos garumos, okeāna iedvesmotos toņos, kā arī tīri baltā versijā.

Mēteļu nosaukums ir cieņas apliecinājums nepiespiestai attieksmei pret apģērbu, „kaut ko uzmetu mugurā un izskatos perfekti” – ideāla attieksme sievietei, kura vienmēr steidzas. Maksimālā investīcija garderobē no MAX&Co.Runaway mētelis ir veidots skaistā dizainā, īstens mūsdienu klasikas paraugs, kuru turpina izpirkt ikreiz, kad tas nonāk veikalos.

Oriģinālajam Runaway mētelim „līdz celim” pievienojas arī garā maksi versija. Šis mētelis ir izgatavots no tīras vilnas un pieejams ar jostu, veidojot relaksētu, taisnu siluetu. Kopā šie garderobes „supervaroņi” piestāv, atbilst un glaimo katram augumam un stilam – no Īkstītes līdz Amazonei.

Abi stili ir pieejami satriecošā, izsmalcinātā sezonālā krāsu paletē, kas variē no neitrāliem toņiem, piemēram, haki, šokolādes brūna un sārta, līdz spilgtiem toņiem, tostarp okeāna iedvesmotā zilā un tirkīza.

foto: Publicitātes foto

Kāpēc gan neizvēlēties ierobežotā daudzumā pieejamo PureLong versiju no augstākās kvalitātes baltas vilnas? Šis brīnišķīgi skaistais mētelis ir izgatavots no rūpīgi atlasītas extra virgin Austrālijas vilnas, kas pazīstama ar savu tīrību.

Neatkarīgi no tā, kādu garumu un krāsu jūs izvēlēsities, šie mēteļi paudīs nepiespiestu šiku ikvienā izpausmē.

Pieejami veikalā un tiešsaistē www.maxandco.com, sākot no 2019. gada novembra.

Par MAX&Co.

MAX&Co. ir moderns modes zīmols, kas izslavēts ar oriģinālajām, daudzpusīgajām un rūpīgi veidotajām kolekcijām, kuras valkā stilīgas un vienmēr aizņemtas sievietes visā pasaulē.

www.maxandco.com

Max&Co veikali: Rīgā: t/c Spice, Lielirbes 29; Tērbatas ielā 1/3

Tēmas