foto: Instagram
Laura Ikauniece Valentīna dienā publicē fotogrāfiju ar mīļoto
Laura Ikauniece Valentīna dienā nākusi klajā ar paziņojumu par jaunajām attiecībām.
2020. gada 14. februāris, 21:23

Laura Ikauniece Valentīna dienā publicē fotogrāfiju ar mīļoto

Jauns.lv

14. februārī savā "Instagram" profilā ar mīlestības pilnu fotogrāfiju dalījusies titulētā Latvijas vieglatlēte Laura Ikauniece (27).

Fotogrāfijā redzama Ikauniece, kura saulrietā pie jūras skūpsta savu mīļoto igauņu sporta zvaigzni šķēpmetēju Magnusu Kirtu.

"Daži cilvēki mūsu mazajai galaktikai spēj likt justies kā Visumam. Nebīsties mīlestības, jo tā ir tikai maģija," visus sveicot Valentīna dienā, raksta sportiste.

Jauns.lv jau ziņoja, ka Laura Ikauniece 2014. gada vasarā apprecējās ar Rolandu Admidiņu. Pēc kāzām sportiste pieņēma arī vīra uzvārdu un sacīkstēs startēja kā Laura Ikauniece-Admidiņa, taču 2019. gada sākumā tika ziņots par šķiršanos.

Lauras jaunais draugs Magnuss Kirts ir 2018. gada Eiropas čempionāta bronzas medaļas un 2019. gada pasaules vicečempions, kā arī Igaunijas rekordists šķēpmešanā un pēdējo divu gadu mūsu ziemeļu kaimiņvalsts labākais sportists.

View this post on Instagram

✨☀️✨

A post shared by Magnus Kirt (@magnuskirt) on

Laura ir Latvijas rekordiste septiņcīņā, 2015. gadā tika pie pasaules čempionāta bronzas, 2012. gadā ieguva sudrabu Eiropas čempionātā, bet gadu vēlāk triumfēja Universiādē. Viņas rēķinā ir arī ceturtā vieta 2014. gada olimpiskajās spēlēs, un divreiz (2015. un 2016. gadā) Laura atzīta par Latvijas gada labāko sportisti.