foto: no "Instagram"
"Jā," - Timmas mīļotā Anna Sedokova apstiprinoši atbild uz fanes jautājumu, vai ir stāvoklī
Anna.
2020. gada 10. februāris, 14:04

"Jā," - Timmas mīļotā Anna Sedokova apstiprinoši atbild uz fanes jautājumu, vai ir stāvoklī

Jauns.lv

Latviešu basketbolista Jāņa Timmas mīļotā - ukraiņu popdīva Anna Sedokova - likusi noprast, ka ir sava ceturtā bērna gaidībās.

"Šodien bija neticama diena, bet rīt būs vēl labāka! Notika kas tāds! Bet pagaidām vēl nevaru to teikt!!" tādu vēstījumu sociālās saziņas tīklā "Instagram" ievietojusi Sedokova.

Un uz vienas sekotājas jautājumu: "Atkal esi stāvoklī, vai?", Anna atbildējusi īsi un kodolīgi: "Jā".

foto: no "Instagram"

Protams, nevar izslēgt, ka Anna vien mānījusies, jo dienu pēc šī ieraksta, ka "rīt būs vēl labāka diena", pāris "Instagram" pavēstīja - ģimeni papildinājis amerikāņu buldogs Mamba.

Sedokova, kas jau vairākus mēnešus ir attiecībās ar Jāni Timmu, ir triju bērnu māmiņa. Savulaik viņa bijusi arī precējusies. Nepilnus divus gadus ar pazīstamo baltkrievu futbolistu Valentīnu Beļkeviču, kura dēļ aizgāja no populārās grupas "VIA Gra". Kad Anna uzzināja, ka Valentīns viņu krāpis, laulībai pienāca beigas. No šīs laulības Annai ir 14 gadu veca meita Alina. Par otro Annas vīru kļuva uzņēmējs Maksims Čerņavskis – šī laulība ilga divus gadus, bet tad Sedokova, uzzinājusi par vīra dēku ar citu "VIA Gra" dalībnieci, pavēstīja par šķiršanos. Arī Čerņavskim dziedātāja ir dāvājusi meitu – Monika tagad ir astoņus gadus veca. Savukārt 2017. gada aprīlī Sedokova pasaulē laida dēlu Hektoru, kura tēvs ir uzņēmējs Artjoms Komarovs, ar kuru Anna pašķīrās drīz pēc dzemdībām.