foto: Shutterstock
Kuri tonālie krēmi der nobriedušai ādai
Svarīgi, lai tonālā līdzekļa tonis nebūtu pārāk tumšs. Toņa nosaukums var maldināt, jo katram ražotājam tas ir atšķirīgs, tāpēc labāk līdzekli testēt uz savas ādas.
2020. gada 16. janvāris, 05:44

Kuri tonālie krēmi der nobriedušai ādai

100 Labi padomi

Jauns.lv

Iesaka grima māksliniece Una Bernatoviča.

Sievietēm, kuras nav draugos ar tonālajiem krēmiem un baidās, ka tie vēl vairāk izcels krunciņas, iesaku pievērst uzmanību tonālajiem krēmiem ar liftinga efektu. To sastāvā ir dažādi mitrinātāji, vitamīni, antioksidanti, optiski grumbiņu aizpildītāji, kas paredzēti tieši nobriedušai ādai. Nevajadzētu izvēlēties tādus krēmus, kas paredzēti jaunām meitenēm.

Svarīgi, lai tonālā līdzekļa tonis nebūtu pārāk tumšs. Toņa nosaukums var maldināt, jo katram ražotājam tas ir atšķirīgs, tāpēc labāk līdzekli testēt uz savas ādas. Dažkārt veikala apgaismojumā viss izskatās citādāk un rada apjukumu.

Ja ir grūti izvēlēties, iesaku lūgt padomu konsultantiem, kas strādā lielajos kosmētikas veikalos pie dekoratīvās kosmētikas stendiem. Viņi ir apmācīti meikapa uzklāšanā un pārzina gan krēmu konsistenci, gan krāsu, gan sastāvu, gan to, kā tonālais krēms var reaģēt ar ierasto dienas krēmu.