2020. gada 6. janvāris, 17:20

Iekārojami, seksīgi un eleganti - "Zelta globusa" ceremonijas efektīgākie tērpi

Marika Džule

Jauns.lv

Televīzijas un kino industrijas zvaigznes, 2020. gada "Zelta globusa" ("Golden Globes") pasniegšanas ceremonijā, sākoties jaunai desmitgadei, nosaka toni modes virzieniem un uzdrīkstēšanās pakāpei. Apskatām atmiņā paliekošākos, ievērojamākos un košākos sarkanā paklāja kinozvaigžņu stilus.

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Aktrise Skārleta Johansone. Zelta Globusa 2020 balvu pasniegšanas ceremonijā. Vera Wang kleitā. 2020

77. ikgadējās "Zelta globusu" pasniegšanas ceremonijā nominantu un citu viesu tērpa nozīmība un aktualitāte netiek pārvērtēta - tas vienmēr ir bijis un paliek viens no gaidītākajiem un interesantākajiem slepenībā turētajiem noslēpumiem, apgādina Popsugar.co.uk.

foto: Vida Press
Erina Lima. Zelta Globusa 2020 balvu pasniegšanas ceremonijā. Efektīgā, mirdzošā mini kleitā un Lark&Berry dārglietās. 2020

Dažādu pakāpju seksīguma, pārsteigumiem piesātināta, dažbrīd neordinārā kinozvaigžņu tērpšanās maniere- slavas kulmināciju piedzīvo pavisam īsu mirkli pirms laureātu paziņošanas un balvu pasniegšanas.

foto: Sthanlee Mirador/Sipa USA/ Vida Press
Kerija Vašingtona. Zelta Globusa 2020 balvu pasniegšanas ceremonijā. Altuzarra kleita un Magda Butrym kurpes.2020

Uz sarkanā paklāja nominanti un industrijas pārstāvji iznes tēlus, kuri robežojas aplitūdā no sirsnīgi vienkāršiem, drosmīgiem un neticami skaistiem tērpu ansambļiem.

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Nikola Kidmena. Zelta Globusa 2020 balvu pasniegšanas ceremoniā. Versace kleitā. 2020

Iespaidīgi kleitu dekoltē, ievērojami svārku šķēlumi, atkailināta miesa, neaptverami vērtīgas dārglietas, bagātīga daudzuma mežģīnes un dažādu stilu sajaukumi ir tikai dažas no vadlīnijām, kuras iespējams nolasīt prestižās ceremonijas tērpu parādē. 

foto: Sthanlee Mirador/Sipa USA/ Vida Press
Dženifera Lopesa. 77. Zelta Globusa balvu pasniegšanas ceremonijā. Valentino kleitā un 145 karātu smaragdu un dimantu rotaslietās , kuras veidojis Harijs Vinstons. 2020

Ignorēt vai apšaubīt iznācienu aktualitāti, kritizēt vai nesajūsmināties par "Zelta globusa" 2020 pasniegšanas ceremonijā redzēto uz sarkanā paklāja, ir praktiski neiespējami. 

foto: CAMERA PRESS/ED/JL/HFPA / Vida Press
Aktieris Billijs Porters. Zelta Globusa 2020 balvu pasniegšanas ceremonijā. Alex Vinash tērpā, Jimmy Choo zābakos unTiffany & Co dārglietās. . 2020

77. ikgadējās "Zelta globusa" pasniegšanas ceremonijas stila parāde

gallery icon
63