Bērni
2019. gada 11. novembris, 14:04

13 gadu veca pusaudze nopelna 2,5 miljonus ar savu "Instagram", bet viņas tēvs par to dusmojas

Jauns.lv

Stāstot par šo gadījumu, grūti izšķirties, ar ko labāk sākt - vai ar to, ka ar "Instagram" mūsdienās var nopelnīt miljonus, vai arī - ka šai jaunietei ir 13 gadu.

Danielas Konas vietā sapņo būt lielākā daļa meiteņu. Instagramā viņai seko 4 miljoni cilvēku, vēl pusotrs miljons gaida viņas video Youtube kanālā. Runā, ka no sociālajiem tīkliem Daniela ir nopelnījusi diezgan pieklājīgu naudiņu - viņas bankas kontos patlaban jau ir apmēram 2,5 miljoni dolāru.

Nav brīnums, ka meitenes māte ir aizgājusi no darba un kopā ar meitu pārcēlusies dzīvot uz Kaliforniju. Viņa tagad ir Danielas galvenā menedžere.

Daudzi, iespējams, teiks - nu, un? Mūsdienās šādu Instagram veiksmes stāstu ir ne mazums. Taču Danielas gadījumā uzmanību saista vēl kāds interesants fakts. Viņai patiesībā ir nevis 15 gadu, kā pati apgalvo, bet tikai 13. Pēc sociālo tīklu lietošanas noteikumiem, vēl pavisam nesen viņa nemaz nedrīkstēja izveidot sev profilu.

foto: https://www.instagram.com/daniellecohn/

Par to publiski runājis Danielas tēvs Dastins Kons. Ar meitenes māti viņi nav bijuši precējušies, bet kopā audzinājuši meitu līdz viņas 10 gadu vecumam.

Tagad tēvs apgalvo, ka nekad nav atļāvis meitai piedalīties fotosesijās un reklamēt dažādu zīmolu preces. Un šādu atļauju arī negrasās dot. Pēc viņa domām, tas nav nekas cits kā meitenes izmantošana.

"Viņa ir bērns, un šādā vecumā nav jāfotografējas reklāmās un jāpiedalās šovprogrammās. Taču cilvēki viņai apkārt domā tikai par naudu," kādā intervijā teicis Danielas tēvs.

Viņam ir iebildumi, ka meita sociālajos tīklos publisko bildes, kur redzama bikini vai apakšveļā. Tāpat arī tēvam nav pieņemama Danielas draudzība ar vecāku puisi. 

Pati meitene ir pārliecināta, ka tēta rūpes gan nav gluži tik nevainīgas, kā varētu izskatīties. Daniela apgalvo, ka tēvs 3 gadus par viņu nav interesējies, tiesā cīnījies ar māti par alimentu maksāšanu, un vispār - darbu dabūjis tikai, pateicoties meitas vārdam.

Tiesa, Danielas foto nudien neizskatās kā 13 gadu vecas meitenes bildes: