foto: LETA
FOTO: izstāde "Baltic Beauty" pārvērš Ķīpsalu mazā dāmu paradīzē
14. Baltijas apvienotā skaistumkopšanas izstāde "Baltic Beauty 2019" Ķīpsalas izstāžu centrā.
2019. gada 8. novembris, 22:36

FOTO: izstāde "Baltic Beauty" pārvērš Ķīpsalu mazā dāmu paradīzē

Jauns.lv / LETA

Rīgā no šodienas līdz 10.novembrim notiek ikgadējā skaistuma izstāde "Baltic Beauty", informē starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības "BT1" mediju koordinatore Inese Libere.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Skaistuma izstāde "Baltic Beauty" Ķīpsalā

Rīgā no šodienas līdz 10.novembrim notiks ikgadējā skaistuma izstāde "Baltic Beauty", aģentūru LETA informēja starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības "BT1" mediju koordinatore ...

gallery icon
46

Izstādē interesentiem pieejami skaistumkopšanas produkti un pakalpojumi, frizieru, kosmetologu, vizāžistu, SPA meistaru un nagu speciālistu konkursi un paraugdemonstrējumi.

Libere norādīja, ka "Baltic Beauty 2019" būs septiņas konferences, 49 profesionālie konkursi, 30 meistarklases un 25 semināri. Šogad konkursu programmu papildinās jauns konkurss "Artdeco Glam Make-up". Tāpat izstādē notiks profesionāļu sacensības "XXV International Hairstyling Festival", kas šogad 25. reizi pulcēs frizierus un frizieru skolu audzēkņus no Latvijas un ārvalstīm.

Tāpat notiks konference "Vitamīni - par un pret" par vitamīnu lietderību un konference "Aroma Life" par ēteriskajām eļļām, kuras var izmantot saldumu un kosmētikas gatavošanā, pirts rituāliem, mugurkaula veselības saglabāšanai.

Izstādi rīko "BT 1" un "Skaistums matu kosmētika" sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju.