foto: Publicitātes foto
FOTO: sabiedrībā zināmi cilvēki pulcējas sarunu iedvesmas vakarā
2019. gada 31. augusts, 17:29

FOTO: sabiedrībā zināmi cilvēki pulcējas sarunu iedvesmas vakarā

Jauns.lv

29.augustā restorānā Muusu Terase norisinājās jau otrais dermokosmētiskā produktu ražotāja Eucerin rīkotais sarunu iedvesmas vakars. Kā ikdienas skrējienā spēt saskatīt skaisto mums apkārt, radīt iedvesmu dabā, un kā galu galā to pareizāk iemūžināt, lai siltās atmiņas saglabātos? Par šo un citiem jautājumiem diskusijā ar sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem iesaistījās televīzijas personība Kristīne Garklāva, pasākumu vadītājs Mārtiņš Kapzems, kā arī fotogrāfiju meistars Miks Užāns.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sabiedrībā zināmi cilvēki pulcējas sarunu iedvesmas vakarā

gallery icon
18

Personīgā izaugsme, karjera un mērķtiecīga vēlme attīstīt sevi ir vairāk nekā apsveicamas rakstura iezīmes, tomēr var pienākt mirklis, kad visa ir par daudz. Kā atrast sev atbilstošu veiksmes formulu, lai sevi uzturētu formā gan fiziski, gan emocionāli? Un kā pēcāk šos principus izmantot savā labā? Sarunu iedvesmas vakarā savā pieredzē dalījās enerģiskā televīzijas raidījumu vadītāja Kristīne Garklāva, kura savu iedvesmu rod dabā, kā arī regulāri izaicina sevi, dzīvojot aktīvu dzīvesveidu, harizmātiskais pasākumu vadītājs un pasaules apceļotājs Mārtiņš Kapzems, kā arī profesionāls mirkļu tvērējs un fotogrāfiju meistars Miks Užāns.

Par savu organismu ir būtiski rūpēties gan ārēji, gan iekšēji, ir svarīgi nedarīt sev pāri, nepārstrādāties un nepārslogot sevi, turklāt tikpat svarīga ir arī blakus nodarbošanos, kas ļauj atslēgties no ikdienas raitā skrējiena un atkal uzlādē. Lai atrast savu balansu, ne mazāks būtisks ir veselīgs dzīvesveids un izpratne par to, kā parūpēties par sevi. Abām šīm komponentēm ir jāiet roku rokā un jāpapildina vienai otru. 

Aktīvā diskusijā par skaisto, kas patiesībā atrodas mums visapkārt, veselīga dzīvesveida pamatprincipiem un C vitamīna pozitīvo ietekmi uz cilvēka organismu sarunu iedvesmas vakarā iesaistījās arī TV raidījumu vadītāja un kūku cepēja Anna Panna, dekoratore Baiba Prindule, aktieru pāris Dārta Daneviča un Niklāvs Kurpnieks,  modele Madara Mālmane, sociālo tīklu blogeres Sintija Selicka, Annija Apsīte un Elizabete Gorina, kamaniņu braucēja Ulla Zirne un citi.