foto: scanpix
Ivanka Trampa vizītes laikā Lielbritānijā kleitām iztērē 16 000 eiro
2019. gada 10. jūnijs, 06:02

Ivanka Trampa vizītes laikā Lielbritānijā kleitām iztērē 16 000 eiro

Jauns.lv

ASV prezidents Donalds Tramps vizītē Lielbritānijā pavadīja vien dažas dienas, un taču gan viņa sieva Melānija Trampa, gan meita Ivanka garderobi šai vizītei bija izvēlējušās sevišķi rūpīgi. Ivanka Trampa šim gadījumam par godu bija izvēlējusies slavenu dizaineru tērpus 16 tūkstošu eiro vērtībā.

Apmeklējot Viktorijas un Alberta muzeju, Ivanka bija tērpusies atturīgā  "Les Reveries" zīmola kleitā, kura cena ir gandrīz 700 eiro.

Vestminsteras abatijas apmeklējumam viņa bija izvēlējusies ievērojami dārgāku apģērbu - "Alessandra Rich" modes nama darinājumu. Kostīms sastāvēja no svārkiem nepilnu 1000 eiro vērtībā, 650 eiro vērtas jostas un žaketes par 1792 eiro.  Tēla galvenais akcents bija "Philip Treacy" platmale - zīmola, kura apģērbus iecienījusi arī Kembridžas hercogiene Ketrīna.

foto: ZUMAPRESS.com
Ivanka Trampa "Alessandra Rich" tērpā.

Ar citu tērpu Ivanka priecēja Bakingemas pilī. Te viņa ieradās, tērpusies puķainā "Burberry" apmetnī un vizuļojošos svārkos. Šā komplekta cena ir iespaidīga - 10 620 eiro.

foto: PA Wire/PA Images
Ivanka Trumpa "Burberry" tērpā pieņemšanā Bakingemas pilī.

Pie apaļā galda Sendžeimsa pilī Ivanka ieradās, tērpusies punktainā "Burberry" tērpā -  750 eiro vērtā blūzē un pieskaņotos svārkos par tādu pašu cenu.

foto: ZUMAPRESS.com
Ivanka Trampa punktainā "Burberry" tērpā.

Ivankas Trampas tērpi vizītes laikā Lielbritānijā

gallery icon