foto: MLS/All Over Press/ Vida Press
Supermodele Sindija Krauforde nopirkusi stilīgu māju tuksnesī
Kraufordes ģimene jauno īpašumu iegādājusies par 4.9 miljoniem ASV dolāru.
2019. gada 20. maijs, 06:57

Supermodele Sindija Krauforde nopirkusi stilīgu māju tuksnesī

Jauns.lv

Supermodele Sindija Krauforde un viņas vīrs uzņēmējs Rande Gerbers par 4,9 miljoniem ASV dolāru iegādājušies jaunu, stilīgu mājvietu tuksnesīgajā Lakvintas reģionā Kalifornijā, kas mūsdienās izveidota par īstenu oāzi un tiek uzskatīta par vienu no ekskluzīvākajiem privāto rezidenču rajoniem ASV.

foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press
Supermodele Sindija Krauforde ar vīru uzņēmēju Rande Gerberu.

Māja atrodas Lakvintas (Kalifornija) ekskluzīvajā privāto rezidenču rajonā „The Madison Club”.

Sindijas Kraufordes jaunā māja

gallery icon
16

Modernā, ar akmens apdari veidotā māja celta 2013. gadā. Ar sētu norobežotajā teritorijā izveidota paradīzei līdzīga ainava – tur labiekārtots dīķis, aug tropu koki un ir iekopts zeļošs zālājs. Bet pie ēkas esošo spogulim līdzīgo baseinu rotā dekoratīvas uguns lāpas.

Mājas kopējā dzīvojamā platība sasniedz 560 kvadrātmetrus. Tajā ir četras guļamistabas un četras vannasistabas. Ēkā ir labiekārtots kabinets un plaša virtuve.

Sindija Krauforde ar ģimeni Britu modes balvu pasniegšanas ceremonijā

Sindija Krauforde ar ģimeni 2018. gada Britu modes balvu pasniegšanas ceremonijā.

gallery icon
35

Mājā ir privāta vīna istaba, kuru no dzīvojamās istabas norobežo stikla durvis, kas sniedzas no grīdas līdz pat griestiem. Kamīns ierīkots ne tikai viesistabā, bet arī citās dzīvojamajās istabās, kā arī saimnieku guļamistabā. Viesu guļamistabas iekārtotas atsevišķā īpašuma spārnā.

Šis īpašums nekustamo īpašumu tirgū nonācis aizvadītā gada novembrī, kad par to prasīti 6,5 miljoni ASV dolāru.

Sindijas Kraufordes jaunā māja Beverlīhilsā

Supermodele Sindija Krauforde (51) no grupas One Republic dziedātāja Raeina Tedera iegādājusies māju Beverlīhilsā (Kalifornija, ASV) par 11,625,000 dolāru.

gallery icon
25

Sindija Krauforde un Rande Gerbers pēdējo gadu laikā vairākkārt pārdevuši un iegādājušies īpašumus. Pirms diviem gadiem pāris samaksāja 11,625 miljonus ASV dolāru par māju Beverlihilsā, ko iegādājās no grupas „One Republic” līdera Raiena Tedera un viņa sievas Dženevivas. Bet pirms gada Krauforde un Gerbers par 45 miljoniem ASV dolāru pārdeva renovētu īpašumu Malibu.

Sindija Krauforde pārdod māju Malibu

gallery icon
15